[ battery] PowerBook

// Mijn battery van mijn PowerBook wil niet meer laden. Hij blijft op 0% staan. Mijn oude batterij doet het echter wel nog... Iemand een idee?

</Thanx!>

[quote:5c78f389e5="toma"]// Mijn battery van mijn PowerBook wil niet meer laden. Hij blijft op 0% staan. Mijn oude batterij doet het echter wel nog... Iemand een idee?

</Thanx!>[/quote:5c78f389e5]

Geen idee maar er lopen heel veel draadjes over batterijen… Zoek dus best eens in het forum!!!

Laatst ergens gelezen van iemand die de batterij 2 tot 3 dagen in de diepvries stopte. Dat had 'ie al met meerdere batterijen gedaan en regelmatig had 'ie daarmee de batterij weer nieuw leven in geblazen.

[quote:aaea4be139="macpro"]Laatst ergens gelezen van iemand die de batterij 2 tot 3 dagen in de diepvries stopte. Dat had 'ie al met meerdere batterijen gedaan en regelmatig had 'ie daarmee de batterij weer nieuw leven in geblazen.[/quote:aaea4be139]

LOL

Waarom niet hé :stuck_out_tongue:

[quote:91ce0c3159="macpro"]Laatst ergens gelezen van iemand die de batterij 2 tot 3 dagen in de diepvries stopte. Dat had 'ie al met meerdere batterijen gedaan en regelmatig had 'ie daarmee de batterij weer nieuw leven in geblazen.[/quote:91ce0c3159]

www.macintouch.com had een hele discussie erover recentelijk. Wel of niet in de diepvries, dat is de vraag. Ik meen me te herinneren dat het theoretisch zou moeten werken.

http://www.macintouch.com/ibook2001pt13.html#aug10

Disclaimer: eigen risico!!!

Ha, ik heb dus hetzelfde probleem [url]http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=24670[/url]. Vandaag gaat het weer wat beter te gaan, maar het lijkt toeval. Ik heb wel de PMU gereset (zie mijn draadje) maar dat leek niet te helpen. Ik heb gisteren de opgeladen batterij los van de powerbook bewaard en vandaag gaven de ledjes van de batterij aan dat hij leeg was . Het lijkt dus een batterij-probleem. Na 3 minuten ' laden' was hij weer vol!? Benieuwd naar meer reacties.

Ik vrees dat alle voorgestelde oplossingen niets zullen kunnen uithalen... Moet ik nu echt naar IT-Pro Gent gaan? Daar willen ze mijn PowerBook ff houden... Vergeet dat maar :-)

Iemand ervaring uit het Gentse met een echte Apple-service?

Thanx!

Lees ff de voorpagina.

Sorry voor het oversteken naar een ander draadje, maar ik heb een 17" pb, krijg dus geen nieuwe batterij van apple. :(

Heel raar, ik heb mijn nieuwe batterij in april 2004 gekocht, en toch klopt het serie-nummer niet... Hoelang is zo'n batterij in garantie?

thanx!