Beeldscherm"tikje"

Ik heb een 17inch Apple B/W beeldscherm die soms een "tik" heeft! Net alsof hij een "piek" krijg, het is maar heel even. Het is het zelfde effect alsof je van beeldresolutie verander, maar hij veranderd niet. Weet iemand hoe dit kan?? of heb ik een "Mac-Tikje" :?

ik dacht dat dit het af en toe ontladen van de statische electriciteit is, het is echt wel normaal hoor, je kan het geloof ik ook via een of ander regelpaneel 'forceren' het te doen (onder os9, lang geleden).

helix

Alleen... als ie het steeds vaker gaat doen is ie aan het eind van z'n latijn...

Onderstaande is een mogelijkheid.

Computer apparatuur moet op een geaard stopcontact aangesloten zijn. Ook al is dit het geval, valt het niet uit te sluiten dat er iets niet 100% is met de aarde aansluiting in de woning.

Het is een bekend verschijnsel dat de 17" studio display's zeer slecht zijn. Bij ons op de zaak hadden we er ook twee die alle twee binnen anderhalf jaar kapot gingen. Het heeft dus helemaal niks met de aarding te maken.Ga maar eens zoeken met http://www.google.nl/mac je zult zien dat er zeer veel gedupeerde zijn. Apple heeft zelfs gratis een poos die dingen gemaakt en zelf de verzendkosten betaald. Maar daar heb je nu dus niks meer aan. :evil: