bekend via google

Hoe is het mogelijk om je site bekend te maken op google. Heb nu een website gemaakt, maar als ik bij google zoek op verschillende specifieke termen staat ie er niet tussen. Duurt dit een tijdje of moet daar iets speciaals voor gedaan worden.

Duurt sowieso een tijdje. Zorg ook dat je linkpartners hebt. Verder in de <title> en <h1> tags sleutelwoorden zetten. Zorgen dat je site W3C valid is is zeker ook een must. Site toevoegen aan Google Active Directory wil ook wel helpen.

[quote:e1c26a1ab0]Zorgen dat je site W3C valid is is zeker ook een must. Site toevoegen aan Google Active Directory wil ook wel helpen.[/quote:e1c26a1ab0]

hoe doe ik dit?

Heb mijn website overigens gemaakt met behulp van rapidweaver.

Door hem [url=http://validator.w3.org/]hier[/url] door te halen. Google Active directory vind je [url=http://www.google.com/dirhp?hl=nl]hier[/url].

Trouwens beiden als eerste hit op Google, had je zelf dus ook wel kunnen vinden :wink:

meld je hier aan bij google: [url]http://www.google.nl/addurl/?hl=nl&continue=/addurl[/url]

:wink: Max

Dat laatse wil echter niet zeggen dat je die daarvoor niet meer moet doen hé. :o

[quote:f8a70c9bfb="rulus"]Dat laatse wil echter niet zeggen dat je die daarvoor niet meer moet doen hé. :o[/quote:f8a70c9bfb]

nee, da’s waar, éérst je site optimaliseren, én dan aanmelden…

…en meer site hebben zo’n aanmeld service… bijvoorbeeld altavista of yahoo…

:wink: Max

ik had laatst een website voor een dame gemaakt (www.ateliertschuurtje.nl). Ik hebb hem aangemeld bij google en hij was 3-4 dagen later te vinden. En ik heb gewerkt met tabellen omdat wat zei wou moeilijk was om zonder tabellen te realiseren.

metatags gebruiken !

[quote:f30c99ce17="nocturno"]metatags gebruiken ![/quote:f30c99ce17] Heeft niet veel zin meer. Metatags werden flink misbruikt, dus zoekmachines slaan ze nu lekker over. De content in jouw pagina die voor de gebruiker zichtbaar is, daar kijkt de zoekmachine naar.

[quote:67818eca9f="Blik"]Hoe is het mogelijk om je site bekend te maken op google. Heb nu een website gemaakt, maar als ik bij google zoek op verschillende specifieke termen staat ie er niet tussen. Duurt dit een tijdje of moet daar iets speciaals voor gedaan worden.[/quote:67818eca9f]

je zou kunnen beginnen om hier een link te geven naar de site.
Macosx wordt frequent bezocht door de Google-bots, en een link vanaf dit forum wordt door de bots gevolgd. Bovendien krijgt je site een hogere ranking als belangrijke sites ernaar linken.

Trucje dat ik vaak gebruik en ook echt werkt: Trefwoorden in een comment tag zetten, tussen je header tags.

Vb. :

[code:1:d8e78d5f67]
<html>
<head>
<title>Blaaat</title>
<!-- macosx,apple,imac,ipod →
</head>
<body>
Blaat zegt een schaap
</body>
</html>
[/code:1:d8e78d5f67]

Een comment tag begin je met <!–
en eindig je met →