Belastingaangifte

##

Naar mijn weten zijn die in de maak!!!

Waarschijnlijk kan je vanaf volgend jaar op WIndhoos, Linux, Unix en Mac je belasting aangifte doen… maar misschien is dat al eerder hoor… maar ik las aan het begin van het jaar dat de “kamer” daar mee bezig is…

Er stond een petitie online bij de vrienden van MacFreak, ben effe te lui om de link te zoeken. Tot dusver online aangifte met de wintendo.... :?

[quote:33bee7869a="passenger"]Tot dusver online aangifte met de wintendo.... :?[/quote:33bee7869a]

Met Virtual PC gaat 't ook prima.

[quote:5e8d515e89="Steve Brooklyn"]Naar mijn weten zijn die in de maak!!! [/quote:5e8d515e89]

Volgens mij is er nog helemaal niets beslist daarover. De enige die er iets over zei was Andre Rouvoet van de ChristenUnie.
Daarnaast word de petitie dan ook aan hem overhandigd.

Maar of het er doorkomt, daar is nog niets van zeker.

Teken daarom de [url=http://www.macfreak.nl/cgi-bin/petitie/petitie.cgi]petitie[/url] om er voor te zorgen dat hij wel komt!

Helemaal mee eens.

[quote:e27c6a49a1="Thijs van Tol"]Maar of het er doorkomt, daar is nog niets van zeker.[/quote:e27c6a49a1]Volgens [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=16130&highlight=]deze draad[/url] is eigenlijk de hele kamer al overstag. Lijkt me een kwestie van maanden voordat we aangifte kunnen doen. Maar dit jaar dus nog niet.

Ik ben erg benieuwd. En ik ga nog zeker nergens van uit.

##

Heb de petitie getekend want het is toch al te belachelijk dat ik of met de hand de hele bups moet invullen of naar mijn schoonouders moet omdat die toevallig ooit een oud pc'tje van mij hebben overgenomen, zodat het op de flop kan worden gezet en worden verstuurd.

Dat is toch niet houdbaar.
Het is weer zo’n voorbeeld van de zieligheid van onze vooruitstrevende, practisch gerichte maatschappij [maar dan onder het mom van: iedereen een pc, daar zijn wij lekker happy mee].
AAARRGHGHH@#!@#@#$@#$%@#$%#$^#$%^$%!!!

Zo. Dat is er ook weer uit!

##

.. als je er vanuit gaat dat een Mac-liefhebber gemakkelijker een extra verder onnodige pc aanschaft, dan is dat wel zo makkelijk voor de Belastingdienst. Maar is het dat voor jou ook? (nee dus...zucht)

##

ik heb t vandaag met virtual pc en win98 gedaan: aanrader! nu kan ik ook allerlei sites die niet getest zijn op mac (en dat zijn er nogal wat) via explorer voor windows probleemloos draaien. is alleen wat trager, maar het werkt in elk geval