Belgiumdigital goes live again

[img]http://download.belgiumdigital.com/Artikels/BDlive/BD_Live_2010_BD_site_1.jpg[/img]

[b]BelgiumdigitalLive: een niet te missen mega-evenement voor de digitale fotografen
Wil je leren hoe je bepaalde onderwerpen best aanpakt, of hoe je je foto’s best kan naverwerken op de computer? Wil je tips krijgen van experten in verschillende disciplines en het verhaal horen van toonaangevende vaklui? En vooral: wil je je kunsten en talenten eens beproeven in ‘echte’ fotoshoots? BelgiumdigitalLive heeft dat alles – en nog meer – voor jou in petto.[/b]

Ook dit jaar biedt BelgiumdigitalLive je een ruime keuze aan interessante topics.
Een aantal [url=http://www.belgiumdigitallive.com/programma/fotografen/]bekende fotografen[/url] komt vertellen over recent werk en lopende projecten.
Kom luisteren naar onze experten die je tips en [url=http://www.belgiumdigitallive.com/programma/technieken/]technieken[/url] geven voor het fotograferen van de meest uiteenlopende onderwerpen.
Ook het [url=http://www.belgiumdigitallive.com/programma/nabewerken/]nabewerken[/url] van foto en video komt uitgebreid aan bod in een aantal workshops.
Onze sponsors en exposanten berichten je in gratis infosessies over recente nieuwigheden en toekomstige ontwikkelingen.
De hele dag door kan je naar hartelust onze attracties op de gevoelige sensor vastleggen.
Wil je daarna nog gezellig napraten met even gedreven fotografen en de mensen achter de nicknames ontdekken? Kijk dan gauw naar ons avondprogramma.

[url=http://www.onemorething.nl/community/topic/belgiumdigital-viert-10-jarig-bestaan-met-groots-evenement]Vorig jaar hebben we al enkele OMT'ers mogen verwelkomen[/url], we hopen jullie dit jaar opnieuw te treffen. Dit jaar is er eveneens een aanbod van Apple workshops

Surf als de bliksem naar [url=http://www.belgiumdigitallive.com]BelgiumdigitalLive[/url] voor het volledig programma en inschrijvingen.

Hier kan misschien een evenement van gemaakt worden op OMT? Lijkt me wel interessant!