Bescherming glas iPhone 4

Ik heb de Invisible Shield van Zagg gekocht en ik heb nog nooit zoveel troep voor zoveel geld gekocht. 25 euro voor een sticker die no way goed op een iPhone is te monteren zodanig dat hij daadwerkelijk invisible is.

Voor m'n 3G kocht ik twee jaar gelden nog een pakje met 3 stickers voor 10 euro die in 20 seconden te plaatsen waren en die echt onzichtbaar waren. Daarnaast voelden je ze ook niet in plaats van zo'n plakkerig geheel als deze shield.

Heeft iemand een idee waar ik wel stickers van goede kwaliteit, die je niet voelt EN ziet en bestaan uit een voor- en achterkant, haal? En heeft iemand ervaring met het terugbrengen van deze stickers? Veel geld betalen voor een stukje folie vind ik prima maar dan moet het wel een beetje behoorlijke kwaliteit zijn...

Bodyguardz zijn IMO het beste voor je geld. Invisible Shields zijn echt troep idd.

Maar is dat ook van die ontzettende flexibele bende of is dat wat steviger?

Hoe bedoel je flexibel? Het is een folie: eigenschap van een folie is dat deze flexibel is.

Nou het hoeft van mij niet eens zo flexibel te zijn. De iPhone zelf kan je namelijk ook niet buigen. Een beetje flexibel is wel handig voor het plaatsen maar de folie van Invisible Shields is net zo slap als een A4 papiertje.

Even een vraagje: ik vind de shield van invisible shield best stroef aanvoelen. Hij plakt ook op tafels enzo. Heel irritant. Heeft die van Bodyguardz dat ook?

Artwizz displaybescherming is een aanrader:

[url=http://www.mytrendyphone.nl/shop/iphone-4-displaybescherming-67979c1.html]http://www.mytrendyphone.nl/shop/iphone-4-displaybescherming-67979c1.html[/url]

Ik heb ook enkele goedkope stickers gebruikt en was altijd tevreden. Toch dacht ik dat dure stickers van Zagg en CaseMate zelfs beter zouden zijn.