Bestanden importeren in iMovie

Ik heb een hoop VHS banden op DVD laten branden. Deze staan in VV-TS (VOB bestanden) die ik met behulp van Handbreak naar .M4V geconverteerd heb.
In theorie moet je hem dus in iMovie kunnen importeren ( via de "film" optie), maar hij blijft grijs in Finder. Vervolgens heb ik het via wondershare geprobeerd (MPEG) maar het bestand blijft ook hier grijs. Daarna nog een keer met Vob-merger....maar die converteerde niets :-( Toen ben ik geupgrade naar iMovie '11met hetzelfde resultaat: mpeg, m4v, mp4 is niet te importeren!

Iemand een suggestie?

zoekt en gij zult vinden :innocent:
http://www.onemorething.nl/community/topic/krijgt-mov-en-m4v-niet-geimporteerd-in-imovie

[quote=jobz url=http://www.onemorething.nl/community/topic/bestanden-importeren-in-imovie#post-2448202 time=1344936475]zoekt en gij zult vinden :innocent:

http://www.onemorething.nl/community/topic/krijgt-mov-en-m4v-niet-geimporteerd-in-imovie[/quote]

Nou niet helemaal :slant: Veel links zijn gedateerd ...maar ik ben door lezing wel op het volgende spoor gekomen: aan het proberen om de VOB bestanden te converteren naar DV om vervolgens deze in iMovie te importeren. ....wie weet?

Ja precies, dat stond denk ik ook in de teksten van Unsound?
Succes!

Nou het is gelukt met Wondershare Videoconverter Ultimate .....maar voor die 69 euro moet ik nog wel even kijken of er geen goedkoper alternatief is.:yum: