Bestanden terughalen .....

Ben al geruime tijd bezig een iPhoto probleem op te lossen ([url]http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=148300&highlight=[/url]. Kom er dus nu achter dat er in mijn map originals een heleboel aliassen staan die verwijzen naar een ...... verwijderde map ! Erger is dat de schijf waarop deze map stond inmiddels gewist is geweest. Dus mijn vraag is het kansloos deze bestanden/map terug te vinden ? Zo niet, welk programma werkt het beste ?

Het beste resultaat zul je waarschijnlijk hebben met Data Recue II. Let er wel op dat je dan alleen maar genummerde bestanden terugkrijgt (bv. image001.jpg, image002.jpg, etc.) En ook niet álle bestanden....

Plaatste net een reactie in je bestaande topic die helemaal niet meer relevant is. Ik had eerst dit topic helemaal moeten uitlezen. Kan je nog even een berichtje in dat topic neerzetten, wat je net hierboven als starttopic geplaatst hebt. Dat is wel zo handig, aangezien dat oude topic nu niet meer belangrijk is. Thanks.

Ik heb goede ervaringen met [url=http://www.kilala.nl/index.php?id=942]PhotoRec[/url]. Mogelijk dat je daar nog iets mee terug vind? Gezien je de schijf zelf hebt gewist geef ik het daar echter weinig kans mee.