Beste Hosting?

Ik begin meer en meer na te denken om een echt domein te kopen. Maar ik zou ni weten hoe ik daaraan moet aan beginnen! Welk zijn de beste hostings? Welk zijn de vertrouwbaarste? Welk zijn de goedkoopste, maar wel met een degelijke service.. De welke raad je aan?

Ik heb eigelijk maar 200MB discspace nodig, en voor de rest ook nog ASP, en als het kan PHP ook.

Iemand tips?

al reeds bedankt!
senne.

In België zou ik het niet weten maar hier in NL ben ik zeer tevreden over Interned Services (is.nl). Niet de goedkoopste maar zeer stabiel en een hoge up-time van de server.

“Maar” 200 MB :? dat is echt niet weinig voor de gemiddelde provider en het brengt de kosten ook aanzienlijk omhoog.

Cheers

100 zou eigelijk ook al genoeg zijn, want ik heb nog 50 over op users.pandora.be en ook nog 30 op www.studiant.be

Dus pakt maar 100MB… :slight_smile:

www.combell.be , echt heel goeie service, en zeker niet duur voor wat ze allemaal aanbieden. Ik gebruik hun Linux Start pakket, en ik ben er heel tevreden over.

Een website van me www.exekoo.be . Word gehost via http://digitalus.nl/ en dat vind ik een zeer goede en redelijk goedkope.

Greetz

hmm..

http://www.is.nl/pages/producten/shared_hosting.asp

ziet er allemaal wel redelijk duur uit, niet? 15 Euro per maand is eigelijk mijn maximum dat ik zou betalen voor m’n site…

[quote:b045f1a750="senne"]hmm..

http://www.is.nl/pages/producten/shared_hosting.asp

ziet er allemaal wel redelijk duur uit, niet? 15 Euro per maand is eigelijk mijn maximum dat ik zou betalen voor m’n site…[/quote:b045f1a750]

Zoals ik al zei, ze zijn niet de goedkoopste! :wink:

[quote:2d2172a274="konijn"]Een website van me www.exekoo.be . Word gehost via http://digitalus.nl/ en dat vind ik een zeer goede en redelijk goedkope.

Greetz[/quote:2d2172a274]

En de mijne :?

tot nu toe staat http://digitalus.nl/pakketten.php

Als ik het Digitalus Budget zou kiezen, moet ik 42€ per jaar betalen voor de hosting, en dan nog 17,5€ per jaar voor een .net domein. En dit nog allemaal met BTW, dus dat komt dan uit op… 80€ per jaar voor domein en hosting?

aj konijn,

Kan je ASP draaien op digitalus?

als ik Budget neem, klopt het dan dat ik 6€ de maand moet betalen? Of zijn er "verborgen" kosten?

http://www.ipowerweb.com

MacOSX.nl word gehost door [url=http://www.novahost.nl]Novahost[/url].

Ik host mirg.nl op [url=http://www.yourhosting.nl]YourHosting[/url]. De laatste paar dagen heb ik 2 keer een klein probleempje gehad, maar de rest van het jaar eigenlijk niks. Klinkt vervelend, maar ik ken geen andere provider waar je 100 mb webruimte, 4 gb dataverkeer per maand, een mysql database en de domeinregistratie krijgt voor 160 euro per jaar.

[b:0ce928b301]edit[/b:0ce928b301]

Oh, ik zie nu pas die link van digitalus.nl, die is inderdaad nog goedkoper, wauw. ;]

[quote:1ef7efa1ce="Mirg"]Oh, ik zie nu pas die link van digitalus.nl, die is inderdaad nog goedkoper, wauw. ;][/quote:1ef7efa1ce]

Goedkoop is niet altijd goed natuurlijk.

Neej dat niet, maar het ligt helemaal aan wat je wil met de site natuurlijk. Met macosx.nl heb je gegarandeerde uptime nodig, maar als je een persoonlijke site hebt (zoals ik met mirg.nl) en het maakt je niet zo veel uit dat er heel af en toe wat kleine probleempjes zijn is een goedkope host heel prettig. Ik ben zelf heel blij met YourHosting. ;]

Een bekende belgische is dommel.be snelle hosting, niet zo duur, en gelegen in belgië

http://www.protagonist.nl/

Niet duur en goede support…

het goedkoopste (24 maanden voor 7 dollar per maand, gratis domeinnaam) en aantrekkelijkste tot nu toe is deze host:

http://www.ipowerweb.com/products/index.html

Wat zijn de voordelen en/of nadelen van dit hostingpakket?

[quote:e5f71f7f03="senne"]Wat zijn de voordelen en/of nadelen van dit hostingpakket?[/quote:e5f71f7f03]

Ik heb zelf ook 5 domeinen bij iPowerweb lopen en om heel eerlijk te zijn is het enige NADEEL wat ik kan bedenken dat de servers in Amerika staan. Soms is dat iets langzamer dan vergelijkbare Nederlandse servers, maar nog steeds acceptabel. Ik run bijvoorbeeld op één van die domeinen mijn eigen site, een dierenforum en twee sites voor anderen en het is nog steeds rap zat.

Bovendien krijg je bij een iPowerweb domein een reuze handig “Control Panel” waar je je domein volledig mee kunt beheren. E-mail accounts aanmaken, FTP accounts aanmaken, SQL databases aanmaken, allemaal een fluitje van een cent.

Ervaringen met de helpdesk zijn ook geweldig. Ooit eens op een zondag-ochtend mijn domein dusdanig verkloot dat ik er zelf niet meer op kon (met de rechten zitten prutsen). Mailtje gestuurd naar de helpdesk met het idee dat het wel maandag-middag zou worden voor ik weer verder kon. Half uurtje later werkte alles echter alweer en netjes een mail terug met wat ik fout had gedaan, hoe ze het hadden opgelost en hoe ik kon voorkomen in de toekomst weer dit soort fouten te maken.

iPowerWeb is zeker geen slechte keus!