Beste iPad case in sept. 2012

Beste leden,

welke iPad cases worden er hier op dit forum voornamelijk gebruikt? Ik ben best benieuwd, aangezien ik zelf op zoek ben naar een leuke case voor mijn iPad 2.

[url=http://www.maroo.com/store/Cases/iPad-Cases/MOKO]Maroo Moko[/url]

Ik heb hem inmiddels meer dan een jaar, echt een aanrader.

Gewoon in Nederland te koop, maar je kunt ook rechtstreeks bij Maroo bestellen.

Heb de iPad1 vanaf dag 1 altijd zonder case gebruikt en er zit nog geen krasje op. Naar mijn mening is het ding aardig krasbestendig. Ding is redelijk vaak gebruikt. Ook door kinderen.

[quote=THX-1138 url=http://www.onemorething.nl/community/topic/smart-case-vs-backshell#post-2458010 time=1346813830]Heb de iPad1 vanaf dag 1 altijd zonder case gebruikt en er zit nog geen krasje op. Naar mijn mening is het ding aardig krasbestendig. Ding is redelijk vaak gebruikt. Ook door kinderen.[/quote]
...maar sytrusze is op zoek naar een leuke case, niet 'geen case'.

Ik gebruik zelf een [url=http://www.ipadtoday.nl/puro-booklet-cover-black-voor-ipad-2.html]Puro Booklet Cover[/url]. Met magneet, dus iPad gaat automatisch aan en uit. Ben zeer tevreden!

Vet, ziet er goed uit :), allebei trouwens (Maroo Moko en Pure Booklet Cover)

@THX-1138: Ik ook, maar krasjes is niet hetgene waar ik bang voor ben. Ik neem de iPad vaak mee naar buiten en als deze op de grond valt, dan wil ik het wel beschermd hebben. Daarnaast wil ik de iPad ook rechtop mijn bureau kunnen zetten zonder dat ik deze hoef vast te houden :p

Heb sinds 2 weken de nieuwe bookbook van twelvesouth. De iPad is volledig beschermd en ziet er zeer mooi uit. De case kost 80 euro maar is zkr de moeite waard. Twelvesouth.com

De [b][url=http://www.soundwear.nl/muvit-snow-clip-2in1-zwart-ipad-p-1930.html]Muvit Snow Clip Case[/url][/b] is de beste iPad Case, hiermee kun je 'm in alle standen gebruiken en draaien en ook mooi neerzetten als bijv. een fotolijstje!

[img]http://www.pour-ipad.com/136-324-thickbox/housse-ipad-2-snow-clip-noire-muvit.jpg[/img]

\'Daarnaast wil ik de iPad ook rechtop mijn bureau kunnen zetten zonder dat ik deze hoef vast te houden\'

Dan kun je ook een wc-onstopper op de achterkant \'ploppen\' en hem dan schuin neerzetten.

wc-onstopper is besteld & onderweg, bedankt voor de tip :thumbsup:

Ik gebruik deze voor mijn iPhone :)

http://www.perpetualkid.com/iplunge-phone-stand.aspx

lol :D wat ze allemaal wel niet zullen verzinnen he, maar 't is wel effectief :)

Ben nog steeds erg tevreden met mijn ipad hoes van [url=http://www.dinocase.com]Dinocase[/url]

Hallo,

Volgens mij de beste case is: [url=http://www.ipadgoods.nl/ipad-hoes-1/mophie-workbook-cases/mophie-workbook-ipad-3-black.html]Mophie Workbook[/url]

Sinds vorig jaar hebben wij een iPad Air gekregen van onze stroomleverancier.
Uiteraard hebben wij gelijk een hoesje gekocht in de winkel, ze adviseerde ons een smart cover case.

In het begin dachten dat dit een makkelijke hoes was maar na verloop van tijd kregen wij het probleem dat de hoes omvalt bij het kijken van films.
Ik ben toen gaan kijken op het internet, en nu heb ik een iPad Air hoes 360 graden, deze hoes kun je zoal horizontaal zetten als verticaal daarnaast kun je hem in 2 standen zetten.

Voor de smart cover case hebben wij € 39,00 betaald, de hoes die wij nu hebben kost € 19,99 en wordt GRATIS geleverd met een screen protector en stylus pen.

Wij kunnen niet anders zeggen dat de prijs en kwaliteit verhouding super is!

De iPad hoes hebben wij gekocht bij ipadspullekes .nl