beste webbrowser

Wat is volgens jullie de beste webbrowser voor mac?

ik gebruik safari maar firefox gebruikte ik jaren op mijn windows bak en nu ook naast safari.

Safari -- Snel en makkelijk Soms gebruik ik wel Firefox aangezien die nog een paar extra functies heeft :)

ikzelf gebruik safari

heeft firefox veel meer ondersteuning op diverse sites?

Ik gebruik steeds safari. soms firefox voor school.

Ik gebruik Safari, maar soms kan ik niet anders dan Firefox gebruiken... Op ingewikkelde webprogramma's, zoals een digitaal leerplatform bijvoorbeeld, laat Safari het soms afweten.

Firefox, in mijn oogpunt het allerbeste!

Tja, definieer "beste".

Voor m’n dagelijkse surfplezier zit ik volledig op Safari, en mocht ik een site te devven hebben pak ik FireFox en z’n web developer toolbar erbij.

heb er ineens firefox opgezet

de browser lijkt wel trager dan safari :?

ook ik gebruik standaard safari, maar heb altijd firefox klaar staan indien nodig.

zou google chrome op de mac komen? en wat vinden jullie er van?

Ja, Chrome komt nog naar de Mac. En het is okay, want Webkit is okay. In ieder geval is 'ie stukken beter dan Safari voor Windows.

is [url=http://www.google.com/chrome/intl/nl/mac.html]dit [/url]een antwoord?

[quote:6d12af6ad6="Nietzman"]Ja, Chrome komt nog naar de Mac. En het is okay, want Webkit is okay. In ieder geval is 'ie stukken beter dan Safari voor Windows.[/quote:6d12af6ad6]goh, derjuist chrome bezig gezien op de laptop van mijn broertje. Oké hij laad pagina's enorm snel. Maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door hoe vaak hij vast hangt... (al kan dat laatste natuurlijk ook aan de computer liggen, want IE krijg mijn broer zelfs niet meer fatsoenlijk opgestart)

Naast Safari... http://www.mozilla.org/

[quote:294b247b4d="kleini"][quote:294b247b4d="Nietzman"]Ja, Chrome komt nog naar de Mac. En het is okay, want Webkit is okay. In ieder geval is 'ie stukken beter dan Safari voor Windows.[/quote:294b247b4d]goh, derjuist chrome bezig gezien op de laptop van mijn broertje. Oké hij laad pagina's enorm snel. Maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door hoe vaak hij vast hangt... (al kan dat laatste natuurlijk ook aan de computer liggen, want IE krijg mijn broer zelfs niet meer fatsoenlijk opgestart)[/quote:294b247b4d]

Ik heb d’r nog geen problemen mee gehad. Naast een brakke computer kan het natuurlijk ook liggen aan het feit dat het een betaversie die net een dag of twee uit is. Safari was in de eerste weken op Windows al helemaal huilen met de pet op.

ga hem morgen is proberen :)

Safari!

En soms Opera.

nieuwe firefox

[quote:bffe28fde8="macosxfreaky"]Wat is volgens jullie de beste webbrowser voor mac?[/quote:bffe28fde8] Veel gestelde vraag....

http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=116984
http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=118147
http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=77169