Beta-testers gezocht voor OMT-app

We hebben een update van de OMT-app klaar staan die op het gebied van stabiliteit sterk verbeterd is. We zoeken daarom een twintigtal actieve bezoekers en posters, die de nieuwe versie van de OMT-app aan de tand willen voelen als beta-tester.

Naast het feit dat je het hopelijk cool vindt om als eerste unreleased software te gebruiken, vragen we je wel om actief bugs en crashes te rapporteren, zodat we deze kunnen fixen voordat we de App submitten in de App Store. Wanneer je het testen leuk vindt, houden we je graag voor een veel spannendere release die erna volgt.

Twintig personen die hun e-mailadres doorgeven via deze link (de inschrijving is inmiddels gesloten) krijgen een uitnodiging toegestuurd via TestFlight, een platform waarmee we de beta-app kunnen distribueren buiten de App Store om. Gebruikers die nog niet geregistreerd zijn bij TestFlight, kunnen dat gratis via een link in die e-mail. Ook sturen we je nadere instructies over het rapporteren van bugs.

ja

Ik heb me hiervoor aangemeld via de mail. Hopen dat ik één van die twintig zal zijn.

Wanneer zullen jullie dé mail sturen?

ik ben heel benieuwd wat de nieuwe app word, wand de oude app viel uit als ik me iphone unlockte, dus ik wil het heel graag testen ik was ook bij de iphone 5 presentatie in Amsterdam.

Net voor aangemeld

“… houden we je graag voor een veel spannendere release die erna volgt.”

Oh, wat zou dat zijn?!?!

[quote=Steef Ams url=http://www.onemorething.nl/community/topic/beta-testers-gezocht-voor-omt-app/#post-2578293 time=1374604658]"… houden we je graag voor een veel spannendere release die erna volgt."

Oh, wat zou dat zijn?!?!
[/quote]

Een Windows 8(.1) app denk ik :lol:

Wordt deze APP nu uitgegeven voor andere systemen dan ios?
Niet dat dit zo belangrijk is voor mij, maar ik was gewoon nieuwsgierig hierna.

Altijd leuk om iets nieuws te probreren toch? Ben erg benieuwd

@GrannySmith Zou dat echt zoveel spannender zijn dat het appart vermeld moet worden? Ik word er niet heel erg warm of onrustig van. Daarnaast, wanneer iemand een Apple app kan testen, hoe groot is dan de kans dat deze persoon ook een windows device heeft? (Dit ivm dat ze dezelfde testers aan willen houden voor het testen van deze nog geheime en onbekende app.)

Nee, OMT gaat misschien wel iets geheel nieuws uitbrengen! Maar wat? Oh, de spanning is nu al te snijden.

zijn de emails al verstuurd ?

De mails zijn nog niet verstuurd, zodra ik de lijst ontvang van Jan David zal ik alle mails versturen en hoop ik in het weekend (als het dev center dan terug is) jullie de beta te kunnen sturen. Maar zoals gezegd ligt dat een beetje aan het dev center, wat momenteel offline is voor onderhoud.

Ja, dat is wel het geprul he:P

[quote=Steef Ams url=http://www.onemorething.nl/community/topic/beta-testers-gezocht-voor-omt-app/#post-2578307 time=1374607249]@GrannySmith Zou dat echt zoveel spannender zijn dat het appart vermeld moet worden? Ik word er niet heel erg warm of onrustig van. Daarnaast, wanneer iemand een Apple app kan testen, hoe groot is dan de kans dat deze persoon ook een windows device heeft? (Dit ivm dat ze dezelfde testers aan willen houden voor het testen van deze nog geheime en onbekende app.)

Nee, OMT gaat misschien wel iets geheel nieuws uitbrengen! Maar wat? Oh, de spanning is nu al te snijden.[/quote]

Er stond een lachebekje achter… dat heet humor. Was een grapje. Ik denk echt niet dat OMT een Windows app zal maken. Maar goed; een grap uitleggen is nooit echt leuk. Sowieso was het flauw.

@GrannySmith Oeps, niet gezien of begrepen… Een grapje uitleggen is inderdaad nooit echt leuk, mijn excuus dat je me erop hebt moeten wijzen.

We zijn compleet! We gaan met 24 mensen testen. Mensen die zich hebben aangemeld krijgen straks een e-mail met uitleg en instructies. De e-mail vanuit TestFlight die toegang geeft tot de app moet helaas even wachten totdat Apple het dev-center weer opengooit na de inbraak van vorige week.

Dank alvast voor het aanmelden!

Er is zojuist een e-mail met uitleg verstuurd aan alle beta-testers. Wanneer de app verspreid is kunnen bugs in dit topic gemeld worden.

Ik heb net een mail gehad :slight_smile:

Zonet de mail ontvangen, :smiley: moet nog even wachten want als ik een profiel wil toevoegen aan mijn iPhone dan installeer ik die en dan gaat de telefoon terug naar het Safari scherm van testflight en blijft maar doorvragen of ik mijn apparaat wil toevoegen. Hopelijk is dev center snel weer open!

Mail ontvangen!, nu wachten op de App zelf! Bij mij doet die het gewoon kreeg dit scherm:

http://gyazo.com/f51427423c38c9197103d671e00bc119