Betaald downloaden

Hey,

Ik wil graag Films gaan downloaden. Ik weet dat het kan via torrents enzo.
Maar ik ben bereid om ervoor te betalen, dat gaat vaak ook veel sneller.
Maar als ik dan rond kijk zie ik verschillende aanbieders, Ik vertrouw het alleen niet altijd…
Heeft iemand ervaring met een betaald download programma? Zo ja welke?

Bedankt

iTunes. Downloaden van films (huren en kopen) uit de [b:41dbcf59a2]US[/b:41dbcf59a2] iTunes Store.

En je kunt betalen om te downloaden van een betaalde newsserver. :wink:

Voor de duidelijkheid: ben je bereid te betalen voor de films of voor het downloaden? Zoek in het tweede geval eens op ftd, openftd en newsservers. Is op het forum al veelvuldig aan bod geweest. Meer wil ik er hier niet over kwijt.

Ik wil betalen voor het downloaden. dus niet per film ofzo.. bedankt. voor de informatie. ik zal er verder over zoeken. kan iemand mijn vertellen die er ervaring mee heeft? en of er veel te vinden is over mac games?

Nogmaals: [url=http://www.binaries4all.nl]alle info[/url]. En ja ook voor Mac-games.

Mac Games zijn er zo nu en dan wel te vinden, maar verwacht niet dat alle games te vinden zijn. Downloaden en er voor betalen is niet altijd nodig indien je provider dit al ondersteund (bv TweakDSL), kijk voor de zekerheid bij je provider of [url=http://binaries4all.nl/serveradressen/][b:e32dac43fe]hier[/b:e32dac43fe][/url] of je provider het wel of niet ondersteund.

Ik maak zelf gebruik van Eweka icm Telfort 20mbit, ik betaal voor Eweka 7,50 pmaand maar ben er zeer tevreden over! Hiervoor had ik als provider TweakDSL, snel internet en payserver zat bij mijn prijs inbegrepen met een goede retentie (de tijd dat de software te downloaden is), alleen zijn ze nu duurder geworden waarna ik na mijn verhuizing gekozen heb voor goedkoper internet met een losse payserver (Eweka in dit geval), ik ben nu alsnog goedkoper uit.

[quote:1d17c25550="MacTS"]Nogmaals: [url=http://www.binaries4all.nl]alle info[/url]. En ja ook voor Mac-games.[/quote:1d17c25550] Je kan daar ook een poll invullen voor welke newsreader je gebruikt. Is niet helemaal betrouwbaar, want ik heb 20 keer op een Mac-newsreader kunnen stemmen :P

ik gebruik Hitnwes in combinatie et SABNZBD+. Hitnews is er al vanaf 3 euro per maand (2,5 mBit) en ik geloof een vijtal euro voor hogere snelheden. SABnzbd+ ben ik op overgestapt omdat unison wat ik eerder gebruikte niet altijd alles even netjes deed. Met dit nieuwe programma wordt alles netjes voor mij uitgepakt en hoef ik nooit meer moeite te doen.

wat je ook kan overwegen is een abbonement op http://www.nzbsrus.com/nzbbrowse.php Hier kan je met de kerst actie voor 10 dollar de rest van je leven alle recente en oude nzb’s downloaden. vind ik persoonlijk makkelijker dan al die brakke openftd programma’s.

Overigens is die site ook gratis, maar dan ben je gelimiteerd tot 5 nzb’s per dag. (niet dat dat erg is, maar 10 dollar is niet veel geld)

Eweka, ideaal!!! Kan je meteen via telebankieren betalen. Binnen een half uur krijg je de servernaam en het wachtwoord binnen via je mail. Handig is ook, dat je een mail krijgt, als je account afloopt. Die mailtjes krijg je tot het eind van je account regelmatig binnen om je te reminderen. Films e.d. zoek ik op ftn2day.nl

Films zoeken: Newzbin (betaald) of Newzleech (gratis) Download programma: SABnzbd+ Usenetprovider: Eweka

Nog even voor de duidelijkheid... Films downloaden is legaal, games downloaden niet.

Bedankt voor de informatie! ik ga een account op eweke nemen. en dan zie ik wel verder.

[quote:2b8365b3f3="unSOUND"]Nog even voor de duidelijkheid... Films downloaden is legaal, games downloaden niet.[/quote:2b8365b3f3] Waarom games niet?

[url=http://www.anti-piracy.nl/nieuws/bericht.asp?nieuwsberichtid=118]Hoe zit het nu met downloaden van illegaal aanbod? Mag het of mag het niet?[/url] [quote:58ef4b7d41]Er was deze week weer ophef in de media over downloaden van illegaal aanbod. Sommige mensen denken dat downloaden van illegaal aanbod altijd is toegestaan. Dat is niet juist. Zogenaamd 'verkoopvervangend' downloaden is niet toegestaan. Ook niet als dat voor 'eigen gebruik' is. [url=http://www.anti-piracy.nl/nieuws/bericht.asp?nieuwsberichtid=118]Hieronder volgt een korte uitleg van de regels en de standpunten[/url].[/quote:58ef4b7d41]

[quote:66620e8386="sven-"][quote:66620e8386="unSOUND"]Nog even voor de duidelijkheid... Films downloaden is legaal, games downloaden niet.[/quote:66620e8386] Waarom games niet?[/quote:66620e8386] Omdat software niet onder de wet thuiskopie valt. Enkel plaatjes, films en muziek.

Voor meer info, zie bijvoorbeeld de website van Arnoud Engelfriet: [url=http://www.iusmentis.com/auteursrecht/nl/thuiskopie/]De thuiskopie in het Nederlands auteursrecht[/url].

Omdat we dit draadje over downloaden al hadden, maar even hier geplakt:

TNO: File sharing per saldo positieve economische effecten

[quote:ad6c0084a1]De economische effecten van file sharing op de Nederlandse welvaart op de korte en de lange termijn zijn per saldo positief. Consumenten krijgen als gevolg van file sharing toegang tot een breed scala aan cultuurproducten. Daar staat tegenover dat een daling van de omzet uit de verkoop van geluidsdragers, dvd’s en games als gevolg daarvan aannemelijk is.

Dit blijkt uit gezamenlijk onderzoek van TNO, SEO Economisch Onderzoek en het Instituut voor Informatierecht (IViR) naar de economische en culturele gevolgen van file sharing voor muziek, film en games in opdracht van de ministeries van OCW, EZ en Justitie. De analyse is uitgevoerd aan de hand van een studie van statistieken en recente wetenschappelijke literatuur, gesprekken met fervente downloaders, een representatieve enquête onder de bevolking en een aantal informatieve workshops met de sector.

Schattingen van het volume van het mondiale ongeautoriseerde downloadverkeer lopen sterk uiteen. Het gaat wereldwijd in ieder geval om vele miljarden bestanden per jaar, een substantieel deel van het internationale internetverkeer. Zo’n 4,7 miljoen Nederlandse internetgebruikers van 15 jaar en ouder hebben in de afgelopen 12 maanden wel eens onbetaald gedownload. Burgers zien het downloaden en delen van muziek, films en games als algemeen maatschappelijk aanvaard, maar weten weinig van de techniek en regelgeving die ermee te maken heeft.[/quote:ad6c0084a1]

Het hele rapport is te… downloaden. :wink: