beter alternatief voor Photoshop's web foto gallerij?

Heeft er iemand ervaring met programmaatjes om een (eenvoudige) web foto gallerij aan te maken? Ik heb Photoshop al geprobeerd, en heb hiervan de templates in Photoshop /Voorinstelling/Webfotogalerie al aangepast, maar vraag me af of er betere alternatieven zijn?

En bestaat er dan een mogelijkheid om nieuwe fotos later (automatisch) bij te voegen aan je reeds bestaande webpagina’s zonder dat je heel de foto gallerij opnieuw moet laten aanmaken?

Probeer eens [url=http://www.myriad-online.com/en/products/galerie.htm]Galerie[/url]. Deze werkt mooi samen met iPhoto, en je kunt er zelf makkelijk html-templates aan toe voegen.

Wil je een snelle index van al je foto's?

Gewoon de foto’s selecteren en op het programma MasterClips Macintosh Browser slepen.[/u]

In Galerie kan je achteraf toch geen beelden toevoegen zonder alles opnieuw aan te maken?

Volgens mij zijn er vrijwel geen programma's die dat kunnen, aangezien er meestal html-pagina's gegenereerd worden die aan elkaar gelinkt zijn. Als er dan nieuwe foto's (dus ook html-pagina's) bijkomen, moeten de links worden aangepast, en zullen dus de html-pagina's opnieuw gegenereerd worden.

is dit iets ?

http://www.kalleboo.com/details.php?list=program&sw=psts

Heb ook nog iets gevonden: [url]www.jalbum.net[/url]

http://www.iview-multimedia.com/

De beste!

Ik gebruik daarvoor ook galerie,snel gemakkelijk en mooi.Werkt perfect samen met iPhoto,alhoewel je ook vanuit iPhoto web-albums kan generen.Menu/archief/exporteer en in het dialoog venster webpagina kiezen. [url=http://users.pandora.be/smisch/omgeving/]deze is gamaakt met Galerie[/url]

In prijs is Galerie in elk geval een winner en anders Graphic Converter?

Misschien kan [url=http://www.apple.com/macosx/tiger/automator.html]automator[/url] zo'n dingen binnenkort nog wat makkelijker maken?

iphoto en dan exporteren naar een website. zelf vind ik gallerie ook erg makkelijk, zie [url=http://www.hansenonline.nl/ExpositionSolar/index.html]dit[/url]. je opent in iphoto een album, selecteer de fotos en sleep ze naar gallerie en klaar ben je. nog een naam invullen en wat gegevens van de website en uploaden.

daan.

Ik heb net jalbum gedownload en geinstaleerd en ik moet zeggen, schitterend programma gewoon. En ook nog tof is dat je kan kiezen tussen verschillende templates. :)