Bluetooth en extern scherm met PowerBook

Is het mogelijk om je PowerBook dicht te klappen en een extern scherm te gebruiken maar dan wel met een Bluetooth muis en toetsenbord te werken? Ik kom alleen maar een topic tegen waarbij je via USB muis en toetsenbord met een ingeklapt scherm kan werken, namelijk.

jawel dat kan, er is immers bij je bluetooth instellingen ergens te vinden dat je bluetooth muis/toetsenbord je powerbook uit z'n slaapstand kan halen.

Dus wat doe je:

  1. maak bluetooth verbinding met je powerbook en bluetooth muis/toetsenbord
  2. ga naar systeemvoorkeuren -> bluetooth -> instellingen en vink “bluetooth-apparaten kunnen deze computer uit slaapstand halen” aan
  3. sluit je beeldscherm aan
  4. smijt je powerboek dicht
  5. klik met je muis/toetsenbord en je powerbook zal uit z’n slaapstand gaan en een beeld vormen op je externe monitor
  6. heb je nu enkel een bluetooth muis en geen bluetooth toetsenbord, dan kan je nu vooralsnog je powerbook openslaan. het scherm van je powerbook zal inactief blijven, maar het toetsen bord van je powerbook kan je wel gebruiken

Dank! Helder antwoord!

NIET DOEN!!!!!

JE VENTILATIE VAN JE POWERBOOK IS GEMAAKT ACHTER DE SCHARNIER VAN HET SCHERM!!!

ALS JE DE POWERBOOK DICHTHOUDT ( HEB IK OOK EEN KEER GEDAAN) KRIJG JE SERIEUZE ZWARTE STREPEN OP HET SCHARNIER VAN JE POWERBOOK!

NIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOENNIETDOEN!!!

ok, dat is duidelijk :P