Bluetooth GPRS verbinding via T-Mobile werkt!

Hallo allemaal,

Volgens T-Mobile is het onmogelijk om een bluetooth GPRS verbinding te maken met een Apple Macintosh. We weten allemaal dat het ontzettende onzin is. Om anderen een dwaling te besparen, heb ik beknopt de instellingen opgeschreven en online gezet.

De pagina is te vinden op:

http://www.piteon.nl/cfd/gprs_macosx.html

Groeten,
Gilbert

Coole tip! Ik ga het ook meteen proberen!

Wat ik zelf nog wel eens heb, met mijn Nokia 6600, iBook en Telfort abbo, is dat ik op m'n iBook nog wel eens de pairing en internet-instellingen opnieuw moet invoeren, aangezien ik soms bij het verbinden een "modem error" krijg. Vreemd...

Ik doe het al bijna een jaar met vodafone, via een nokia en 'n powerbook. Werkt heel goed, zeker als je in Safari de illustraties uit zet.

hallo,

is het ook mogelijk om via het netwerk gps te gebruiken?
zodat je weet waar je bent?
handig icm route 66

m v g joost

Dit bericht typ ik op een Powerbook waarbij de internetverbinding via m'n Ericsson T630 verloopt. Maar aangezien internetten op deze manier wel verschrikkelijk duur zal zijn, hou ik het bij deze ene keer.

Iemand een idee wat het kost?

Ik weet niet wat het bij T-Mobile kost; dat is per provider verschillend. Bij mij bij Telfort kost het in ieder geval iets van EUR 1,50 geloof ik, en daarmee zijn ze dacht ik de goedkoopste. Kijk anders even op de site van je provider.

1,50 per wat? Ik geloof dat ik op de T-Mobile site las (slechte site) dat het 15 euro per Mb kost (als je geen extra GPRS abonnement hebt, zoals ik). Dat is dus echt belachelijk veel. Eens maar nooit weer dus dat GPRS'en.

Ik betaal inderdaad 1,50 per MB... Nogal een verschil!

Ik typ dit nu ook op een iBook, die verbonden is met GPRS via bluetooth....

Nokia 6820 met Vodafone. @┬▒53 kbs.