Bluetooth snel aan en uitzetten

Weet iemand een optie waardoor je sneller je bluetooth kan aanzetten op je iphone, inplaats van eerst instellingen te openen, vervolgens algemeen en dan bluetooth ?

grt

jailbreaken en SBsettings erop zetten.

De enige manier is je iPhone jailbreaken, en dan SBSettings installeren. Dan hoef je alleen met je vinger over de menubalk te vegen, en kan je vanuit daar Bluetooth aan en uit zetten.

EDIT: Usain was mij voor.

Waardeloos inderdaad. Een groot gemis als je het mij vraagt!

Zelfde voor nummer herkenning. Wil ik ook wel snel aan- en uit kunnen zetten.

@Dinkum: Dat kan door voor het nummer *31* te zetten. Dus als je 0612345678 wilt bellen, bel je *31*0612345678 als je het nummer met geheim nummer wilt bellen.

Thanks Thoomas. Maar werkt dat ook voor t-mobile en mobiel bellen? Dacht namelijk allen met KPN en vaste lijn. En what about sms? Wanneer ik nummerherkenning uitzet wordt nog steeds mijn nummer mee gezonden met een sms. Sorry for being off-topic...

Geeft niks, de vraag van de TS is toch al beantwoord.

Werkt prima voor T-Mobile, probeer maar eens uit.

Bij SMS is het niet mogelijk om nummerherkenning uit te zetten. Via [url=http://nl.smscity.com/]SMScity.com[/url] kan je bijvoorbeeld wel anonieme SMSjes sturen, maar met een gewone mobiele telefoon kan dit niet.

Waarom willen jullie je nummer af en toe uit kunnen zetten. Ik kan me geen situatie bedenken waarin dat relevant is. Het is een fluitje van een cent om te achterhalen door welk nummer je net gebeld bent. En bluetooth kun je gewoon aan laten staan, eet nauwelijks batterij als je geen actieve verbinding maakt.

Bijvoorbeeld als je zakelijk onderweg een klant wilt bellen, zonder dat de klant gelijk je mobiele nummer weet.