Bluetooth!!!

Goed. Powerbook 1GHZ binnengekregen. Gisteren op de PS-cursus al mee kunnen nemen. Leuk. Maar nu wil ik wel eens met Bluetooth aan de gang. Ik heb de adapter inmiddels ook en wil mijn Nokia 6310 als Bluetooth-modem kunnen gebruiken. Dat is nogal een beetje een gepiel (zoals Igor al zei gisteren). Wie weet ergens een goede handleiding daarvoor of heeft zelf alle wielen al uitgevonden, zodat ik ze niet NOG eens een keer hoef uit te vinden? Graag hulp voordat ik weer uren zit te klooien...

volgens mij geen probleem. plug je adapter in, dan geeft je PB aan dat er een nieuwe poort is ontdekt. activeer de poort, activeer BT appl. op je 6310 en laat je BT applicatie op je mac zoeken. je nokia wordt direct gedetecteerd. de rest moet m.i. duidelijk zijn.

succes

nope gaat niet werken, nokia gebruikt namelijk een vorm van bluetooth die niet goed beveiligd is, en wordt daarom niet ondersteund door Apple, op dit moment is alleen sony ericsson (en ericsson natuurlijk) ondersteund!!

kijk maar op:
http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=107050&SaveKCWindowURL=http%3A%2F%2Fkbase.info.apple.com%2Fcgi-bin%2FWebObjects%2Fkbase.woa%2Fwa%2FSaveKCToHomePage&searchMode=Assisted&kbhost=kbase.info.apple.com&showButton=false&randomValue=100&showSurvey=false&sessionID=anonymous|160283443
en er is er nog een, maar die kan ik ff niet vinden (dat is een lijst met alle telefoons die compatible zijn!

HS-L[/url]

Heeft dat te maken met de versie van Bluetooth die vrolijk frequenties gaat 'kapen' van WiFi?

HS-L,

Wil je * hier het = teken in de [url*] link plaatsen? Anders lukt het niet.

[url]http://www.macdevcenter.com/pub/a/mac/2002/10/18/isync_bluetooth.html[/url] hier is ook nog een interresante link over bluetooth-iSync (en de T68 van ericssson)