Boek iMovie en iDVD in 24 uur any good?

Ik kwam het volgende boek tegen "iMovie en iDVD in 24 uur" gezien ik nog een Mac noob ben kan ik wel wat hulp uit een boek gebruiken. Heeft iemand ervaring met dit boek of heeft iemand tips met betrekking tot een ander boek die mij goed kan helpen met iMovie?

[url=http://macmiep.nl/5c-imovieenidvd.html]macmiep[/url] leert je ook een hoop ;) kijk er maar eens rond zou ik zeggen, kan je altijd nog een boek kopen.

Print de .pdf in het helpmenu uit, heb je alle info.

[quote:579d762b84="5150"]of heeft iemand tips met betrekking tot een ander boek die mij goed kan helpen met iMovie?[/quote:579d762b84] [url=http://forum.onemorething.nl/profile.php?mode=viewprofile&u=5639]"Onze eigen Coen"[/url] heeft een leuk boekje over iMovie geschreven: [url=http://www.comcol.nl/detail/68901.htm]iMovie '09 - Coen Remmelts[/url]. Aanrader!

[quote:6010129cc1="Pieterr"][url=http://forum.onemorething.nl/profile.php?mode=viewprofile&u=5639]"Onze eigen Coen"[/url] heeft een leuk boekje over iMovie geschreven: [url=http://www.comcol.nl/detail/68901.htm]iMovie '09 - Coen Remmelts[/url]. Aanrader![/quote:6010129cc1]

Is zeker een aanrader. Ik heb deze aan m’n schoonvader gegeven, die net is overgestapt op mac. Hij is er erg blij mee en heeft z’n eerste films snel en makkelijk gemaakt. Met een zeer goed eindresultaat, mag ik wel zeggen als hobby-film-knutselaartje.

Groet,
JBStudio

Okee ik zal eens kijken, ik had op Bol.com een review van zijn iWork boek gelezen maar die viel niet echt in de smaak. Ik zal dus maar naar de winkel gaan om een exemplaar in te kijken.

Tot zover mij bekend heeft Coen alleen een iMovie boek geschreven, geen iWork boek. Waar staat die review op bol.com?

Er is wel een iWork '09 boek van dezelfde uitgeverij, waar één (inderdaad negatieve) review van is te vinden op bol.com.
(1) Dit boek is van andere auteurs.
(2) Deze “review” vind ik slecht onderbouwd.
(3) iWork is geen iMovie.
Met andere woorden, aan die review heb je 3x NIKS om een idee over het boek van Coen te krijgen.

Inderdaad de beste methode, ga naar een boekenwinkel, kijk het boek in, en beslis dan zelf.

[quote:6a5cdd5d3e="Pieterr"]Tot zover mij bekend heeft Coen alleen een iMovie boek geschreven, geen iWork boek. Waar staat die review op bol.com?[/quote:6a5cdd5d3e]

ik denk dat hij het boekje van Andree Hollander bedoeld.

klik

Ja dat is hem, de stijl van de kaft is hetzelfde dus ging ik ervan uit dat hij van dezelfde schrijver was, my fail sorry.

Ik adviseer http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/imovie-09/1001004006866559/index.html

:wink: knettergoed boek haha

Ik heb hem gekocht nu ff kijken of het allemaal een beetje lukt.... 8)

Staat ook mijn verlanglijst (of toch meteen door naar FCE). Voor het geld hoef je het niet te laten.