Boek maken

Voor een groot werkstuk op school had ik het idee, om dit in boekvorm in te leveren. Dus een beetje professioneel eruit te laten zien. Nu is mijn vraag, weten jullie misschien een online bedrijf (niet een bedrijf waar ik gelijk 10 boeken moet bestellen), waar ik dit kan laten doen? Eventueel met software voor de Mac erbij?

BvD!

Zie [url=http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=76109]Boek met gemaakt werk maken[/url].

Bedankt! Ik heb gezocht, maar ik denk niet dat ik de juiste zoektermen gebruikte..

Edit: na het draadje dat je gaf gelezen te hebben, kwam ik erachter dat het niet helemaal is wat ik bedoel. Mijn bedoeling is meer een boek met teksten, gecombineerd met afbeeldingen etc. Dus echt een beetje een soort van studieboek…

En als je niets vindt, kan je via [url=http://www.blurb.com/my/dashboard] Blurb [/url] zoiets maken. Desnoods alleen tekst.

[quote:a9b5ba858b="josebo9"]Edit: na het draadje dat je gaf gelezen te hebben...[/quote:a9b5ba858b] Echt? En de drie vermeldingen van lulu.com niet gezien? :?

[quote:d1457b7c74="Esquare"][quote:d1457b7c74="josebo9"]Edit: na het draadje dat je gaf gelezen te hebben...[/quote:d1457b7c74] Echt? En de drie vermeldingen van lulu.com niet gezien? :?[/quote:d1457b7c74] Aiii, dat heb ik even gemist. :innocent: Bedankt!

Er is een programma op de Mac waarin je een heel boek kan opzetten. Kaft, tekst erin. Alles! Dat boek kon je door de fabrikant ook laten drukken in oplages die je zelf kon kiezen. All in 1 als het ware.

Ben de naam helaas kwijt. Misschien weet een ander het nog. Maar het bestaat! Tijdje terug ergens gelezen.

Edit: Misschien is het Blurb, zoals hierboven is aangegeven. Weet het niet meer.

Blurb BookSmart i.d.d.

http://www.blurb.com/

Hier nog een stem voor Lulu.com :)