bookmarks importeren in safari

Ik ben aan het overstappen van Camino naar Safari, maar hoe moet ik mijn bookmarks overnemen ? In Camino heb je Im- en Export bookmarks, maar zoiets zie ik niet zo snel in Safari.

Dat lukt volgens mij met URL Manager Pro 3.2; heb ik net uitgevoerd, maar dan met FireFox. Liep als een trein!

Kijk op: http://www.url-manager.com

Succes.

Okee. Ik ga het proberen. Ziet er idd goed uit.

Klik [url=sherlock://www.versiontracker.com/sherlock/VersionTrackerChannel.xml?action=add]hier[/url] en zoek op bookmarks en je zult precies vinden wat je zoekt.

[quote:7f3f59ad5e="WillyP"]Dat lukt volgens mij met URL Manager Pro 3.2; heb ik net uitgevoerd, maar dan met FireFox. Liep als een trein!

Kijk op: http://www.url-manager.com

Succes.[/quote:7f3f59ad5e]

Ja, maar dit is meer een app die zelf alles gaat beheren. Ik wilde eigenlijk bij voorkeur gewoon een foldertje verplaatsen ofzo.

[quote:d008fa678c="lucasraggers"]Klik [url=sherlock://www.versiontracker.com/sherlock/VersionTrackerChannel.xml?action=add]hier[/url] en zoek op bookmarks en je zult precies vinden wat je zoekt.[/quote:d008fa678c]

Okee. Ik heb nu 5 apps geprobeerd, en ze doen allemaal niet wat ik wil. Vroeger kon je gewoon een resource file of folder verplaatsen. Is dat echt helemaal out of the question ?

Aqua1, de applicatie kan veel meer dan je wil, maar je kunt ook precies doen wat je wil: importeer bookmarks, daarna exporteer bookmarks naar Safari en klaar! Een minuutje maar. Als je de rest niet nodig hebt, hoef je die ook niet te gebruiken.

[quote:f22347d4af="Aqua1"]van Camino naar Safari[/quote:f22347d4af]

http://www.macupdate.com/info.php/id/11825

[quote:34de5bb70b="Flipstra"][quote:34de5bb70b="Aqua1"]van Camino naar Safari[/quote:34de5bb70b]

http://www.macupdate.com/info.php/id/11825[/quote:34de5bb70b]

Helaas: “No Chimera folder found”. Klopt, want het gaat om de opvolger van Chimera “Camino”.
Nog maar eens proberen met url-manager dan.

Mooi. Door al het gepruts zijn nu gewoon alle bookmarks weg. :? Dat is natuurlijk ook een optie: gewoon opnieuw beginnen. Dan ben je meteen alle overbodige links kwijt.