Boot Camp weigert verder te gaan

Hallo,

Ik kom het allereerste venstertje van bootcamp (download de windows-ondersteuningssoftware/ik heb de windows-ondersteuningssoftware al gedownload) niet uit. Welke optie ik ook kies ik blijf de melding krijge: "Boot Camp-assistent kan niet worden gebruikt u moet de systeemsoftware bijwerken voordat u deze configuratie-assistent gebruikt". Maar als ik dan software-update draai, wordt aangegeven dat de software up-to-date is. Wat kan ik hieraan doen?

Je kunt die boodschap gewoon negeren.

Ik heb op mijn iMac 20" Boot Camp geïnstalleerd met Windows 7 en alles werkte naar behoren. Een week of twee terug een iMac 21,5" gekocht en daarop Boot Camp geïnstalleerd.

Echter, toen vroeg Boot Camp assistant om die drivers te installeren. Aangezien dat niet lukte heb ik gewoon mijn schijf gepartitioneerd en toen Windows 7 geïnstalleerd.

Windows 7 is geïnstalleerd en werkte zonder problemen. Gewoon de Boot Camp drivers installeren via de Snow Leopard DVD of je Mac-DVD's en dan werkt het.

Lees dit ook eens door:

http://www.onemorething.nl/community/topic/nieuwe-imac-27-293ghz-i7-en-boot-camp-probleem

Is volgens mij hetzelfde probleem.:smile:

[quote=Vinhelper url=http://www.onemorething.nl/community/topic/bootcamp-weigert-verder-te-gaan#post-2159866 time=1296918435]Lees dit ook eens door:

http://www.onemorething.nl/community/topic/nieuwe-imac-27-293ghz-i7-en-boot-camp-probleem

Is volgens mij hetzelfde probleem.:smile:[/quote]

Umh nou nee, niet echt. Ik krijg geeneens de kans om hier tegen aan te lopen aangezien ik al vast loop voordat ik de kans krijg om te kiezen hoe ik de windows-ondersteuningssoftware wil bewaren.

Maar gelukkig had Nick gelijk en kon ik op een partitie die als FAT geformateerd was gewoon windows installeren en daarna installeerden de gedownloade drivers ook allemaal prima. Ik heb alleen nog geen geluid, maar dat moet ook nog wel lukken.

Je geluid krijg je door heel die massa aan updates te installeren die verschijnen zodra Windows is geïnstalleerd. Zo krijg je normaal updates binnen voor intel en nvidia etc. Als je dan nog geen geluid hebt kun je nog met de Snow Leopard DVD of je Mac DVD de bootcamp drivers verder installeren.