Browsershots beknot?

Net nog even op het bekende http://browsershots.org gekeken. Wat schetst mijn verbazing: onder Apple staat alleen nog maar Safari 3.2 en verder helemaal niets. Linux en en Windows zijn daarentegen rijk bedeeld. Zullen we straks ook nog moeten betalen voor browsershots om alles in beeld te krijgen? Of ligt het gewoon aan IE voor Windows (zit op dit moment op het werk achter windowsbak).

Ja hier ook alleen safari 3.2...

jeps, alleen safari 3.2. Bij windows staat safari 4 wel..

Apple is uit de gratie gevallen. BSD komt er helemaal bekaaid vanaf. Hopelijk is dit tijdelijk, ziet er niet erg professioneel uit zo.

http://trac.browsershots.org/wiki/HowToContribute

Bij mij staat echt Safari 4.0 :|

Het aanbod lijkt te variƫren, maar blijkbaar zijn er niet veel mac-gebruikers die hun systeem beschikbaar stellen. Maar ik heb tijden meegemaakt dat je voor mac de keuze had uit zeker 20 browsers (met verschillende versienummers dan wel). Als iemand zich aanbevolen voelt... ik heb zelf alleen een laptop en die staat echt niet dag en nacht aan.

Je computer hoeft niet dag en nacht aan te staan. En op een Mac kun je gewoon verder werken terwijl de factory onder een ander account draait (op een Windows machine niet).