Brussels bewijst het gelijk van Wilders...

Met de ramadan op komst is dit weer aktueel.

De politie is de totale controle over delen van Brussels, de Europese hoofdstad kwijt geraakt. Men mag hier een hekel aan Wilders hebben, het bewijst wel zijn gelijk over moslims..

http://www.youtube.com/watch?v=3IIN9_YdYxw

Na de franse steden nu ook Brussels en ook in Antwerpen. Nederland lijkt het volgende slachtoffer tenzij Wilders alle macht krijgt.

Helaas zijn de Belgische politici volkomen blind voor de realiteit, en met hun veel Belgen en ook Nederlanders..

Je hebt gelijk. Het loopt hier de spuigaten uit, maar dat mag ik niet hardop zeggen want dan ben ik een racist. Als die figuren die hier zo nodig asiel moeten krijgen werken en zich netjes aan de regeltjes houden, niks aan de hand. Als ze herrie gaan schoppen, mogen ze voor mijn part terug naar waar ze vandaan komen. Ja, kom maar weer met argumenten als "Nederlanders schoppen ook herrie" en "wat ben jij toch harteloos". Als Nederlanders herrie schoppen (en er zijn genoeg Nederlandse herrieschoppers hoor) mogen ze fijn de gevangenis in in het land waar ze wettelijk vandaan komen: Nederland dus. Als een buitenlander dat doet mag hij fijn in zijn geboorteland naar de gevangenis. Klaar uit.
Nou vind ik niet dat er een immigratiestop moet plaatsvinden of zo hoor, dus Wilders... Tsja... Van de ene kant wel, van de ander kant wel.

En even ter informatie, de stad 'Brussel' (zonder de s) :wink:

[quote=piddy4888 url=http://www.onemorething.nl/community/topic/brussels-bewijst-het-gelijk-van-wilders#post-2048576 time=1284045750]Je hebt gelijk. Het loopt hier de spuigaten uit, maar dat mag ik niet hardop zeggen want dan ben ik een racist. En even ter informatie, de stad \'Brussel\' (zonder de s) :wink:[/quote]My thoughts exactly.

Het probleem zijn niet de moslims, maar de onderklasse-jongeren.
Vraag het een willekeurige agent uit Volendam of Urk maar.
Verder zijn we hier souverein genoeg om ons niet door een yank te laten vertellen wat we wel en niet moeten doen.
Ga thuis met vuur spelen.

[quote=Dutch-American url=http://www.onemorething.nl/community/topic/brussels-bewijst-het-gelijk-van-wilders#post-2048566 time=1284045120]Nederland lijkt het volgende slachtoffer tenzij Wilders alle macht krijgt.[/quote]
De roep om de sterke man!

Al in de openingspost komt [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Godwin%27s_law]Godwin's Law[/url] z'n koppie om de hoek steken. Een record?

Iemand gekeken naar puberruil, de aflevering met Antje en Afra?
Of zet NU even DWDD aan...

het was wel lekker rustig in de klas vandaag de klas was nog maar 20 kinderen groot

[quote=Dutch-American url=http://www.onemorething.nl/community/topic/brussels-bewijst-het-gelijk-van-wilders#post-2048566 time=1284045120]Met de ramadan op komst is dit weer aktueel.[/quote]

Hahaha deze man weet niet dat het nu/morgen afgelopen is ?

[quote=Hanhart url=http://www.onemorething.nl/community/topic/brussels-bewijst-het-gelijk-van-wilders#post-2048600 time=1284047123]Iemand gekeken naar puberruil, de aflevering met Antje en Afra?
Of zet NU even DWDD aan...[/quote]
Inderdaad. Zo zie je maar weer wat voor eenkennige personen die Wildersstemmers zijn.

Kan dit overigens niet hier:
http://www.onemorething.nl/community/topic/politiek-draadje-waar-staat-de-appel/page/70

[quote=Dutch-American url=http://www.onemorething.nl/community/topic/brussels-bewijst-het-gelijk-van-wilders#post-2048566 time=1284045120]Met de ramadan op komst is dit weer aktueel.[/quote]De Ramadan is morgen ten einde, maar dat even terzijde.

Wie met vuur speelt verbrandt zijn pikkels. Heb je een lontje en een lucifertje gevonden? Zorg ook voor een emmer water, hé manneke. En Dutch-Americans moeten ons in Brussel niet de les komen spellen. We hebben hier al genoeg te doen met een pedo-ex-bisschop dan dat 'nog een dominee met het opgestoken vingertje' aan wie ik dik de pest heb ons moet komen jennen. Ga in je hoekje zitten r*kken.
:sarcastic: [img]/uploads/community/8e5bf3f27c8904584e8d93650325dd61046f41ef_0.gif[/img]

Buiten de discussie om vind ik de reactie van trabant en michelvdb buitengewoon arrogant.
Maar goed, omdat ik dat meld zal ik wel weer voor extreem-rechts worden uitgemaakt.

Wie wind zaait, oogst storm… :sarcastic:

Ik moet michelvdb gelijk geven. De openingspost heeft veel weg van een politiek/racistisch pamflet. Op die manier open je geen rationeel en tactvol debat. Ik vermoed dat topicstarter, gezien zijn locatie, zich heeft laten ophitsen door de hele heisa rond de herdenking van 9/11.

Vier, eigenlijk vijf woorden: don't feed the trolls!

En om even het beeld bij het woord te voegen:
[img]http://bios.weddingbee.com/pics/41540/dont-feed-the-troll.jpg[/img]

[img]http://www.stabletostable.com/forums/images/smilies/trolls.gif[/img]

Het Trollentopic! Yeah!
[img]http://politiek.files.wordpress.com/2007/05/trol.jpg[/img]

[quote=Lexis url=http://www.onemorething.nl/community/topic/brussels-bewijst-het-gelijk-van-wilders#post-2048641 time=1284049603]Buiten de discussie om vind ik de reactie van trabant en michelvdb buitengewoon arrogant.
Maar goed, omdat ik dat meld zal ik wel weer voor extreem-rechts worden uitgemaakt.[/quote]
Hou nou toch eens op man, je voelt je continu aangevallen. In het politieke draadje loop je ook de hele tijd te roepen dat je weer eens voor extreem-rechts zal worden uitgemaakt.

En zoals ik net al zei: De openingspost is een politiek statement, dus ga nou naar het politieke draadje en ga niet hier weer extra aandacht proberen te trekken met een nieuwe draad. Naast deze Wildersachtige praktijken ben je natuurlijk weer enorm aan het generaliseren en vooral keihard aan het roepen. Daar walg ik van.

http://www.onemorething.nl/community/topic/politiek-draadje-waar-staat-de-appel/page/70

[quote=trabant url=http://www.onemorething.nl/community/topic/brussels-bewijst-het-gelijk-van-wilders#post-2048583 time=1284046000]Het probleem zijn niet de moslims, maar de onderklasse-jongeren.
Vraag het een willekeurige agent uit Volendam of Urk maar.
Verder zijn we hier souverein genoeg om ons niet door een yank te laten vertellen wat we wel en niet moeten doen.
Ga thuis met vuur spelen.[/quote]
?
En zal die agent hetzelfde zeggen als de politie in de film? Dat ze de kontrole kwijt zijn over delen van urk en volendam?