Bug: automatische omzetten woord in caps

Hi,

Steeds wanneer ik het woord 'waar' in een tabel in Pages of in een sheet in Numbers schrijf, wordt het direct omgezet in 'WAAR'... Het slaat helemaal nergens op, en ik kan het niet veranderen. Page's en Numbers blijven dit woord omzetten in caps, wat ik ook probeer. Het probleem doet zich alleen voor in tabellen. Elke vorm van auto-correctie heb ik uit staan.

Hoe kan ik dit oplossen?

Alvast bedankt!

WAAR is een bepaald deel van een formule in Numbers en wordt dus net als SOM met hoofdletters geschreven. De makkelijkste optie die ik ken is het woord 'waar' vermijden, een andere is de celeigenschappen qua inhoud o 'tekst' te zetten.

Een andere truc is om Pages/Numers in het Engels te laten werken, zodat [i]waar[/i] niet als formule wordt herkend.

Vroeger kon dit vanuit het info menu (Languages tab), maar in 10.8 is dit er niet meer.

Er zijn wel apps ([url=http://www.tj-hd.co.uk/en-gb/languageswitcher/]deze[/url] of [url=https://itunes.apple.com/de/app/app-language-chooser/id451732904?mt=12&affId=1864973&ign-mpt=uo%3D4]deze[/url]) voor die hetzelfde doen.

Het enige nadeel is dat ook alle menu's nu in het Engels zijn (als je dat een nadeel vindt).

Bij Excel kan je door middel van een bovenkomma " ' " aangeven dat iets altijd als tekst moet worden geïnterpreteerd. Ik weet niet of dat binnen Pages of Numbers ook een optie is...