Bug in OMT: Mijn profiel

Als je navigeert naar je profiel, recente activiteit, in mijn geval https://www.onemorething.nl/profiel/zenclimber/forums/ en kijkt naar de links onder “Mijn topics” … dan beginnen alle links met http://localhost:8888/

 

Op zich wel grappig, dat jullie verwachten dat Mijn Topics op Mijn Computer draaien, maar toch draai ik lokaal geen Wordpress software ?

 

 

 

Bij mij is dat niet het geval.

 

<p class="cite">Shmoo op 23 november 2018 om 17:15</p> Bij mij is dat niet het geval.

 


Ik heb vanaf nu 1 correcte link, namelijk de link naar deze post zelf! De rest zijn waarschijnlijk oude posts vóór de migratie naar een nieuwe WP versie… is toch iets niet goed gegaan bij de migratie.

JA : jij post gewoon niet voldoende op OMT! Ga weg jij, niet alleen je computer is obsolete maar je profiel op OMT ook. ?

 

Grens ligt ergens voor 2013 volgens mij, tja…

LOL

<p class="cite">Shmoo op 23 november 2018 om 17:31</p> JA : jij post gewoon niet voldoende op OMT! Ga weg jij, niet alleen je computer is obsolete maar je profiel op OMT ook. ?
Mijn eerste Mac was een eMac, maar da’s niet mn laatste... Laten we zeggen dat er 17 cores aan het slapen zijn terwijl ik dit schrijf. Ik maak ze pas wakker als ik op iets intelligenters moet reageren ?