Buiten werken met iBook niet te doen vanwege zon

Oplossingen iemand?

Zelf wat kartonnetjes vouwen of (totaal geen alternatief gezien de prijs) http://homepage.mac.com/tamacn3/sunlight_special/

is inderdaad niet te doen. ik dacht een keer naar het water te gaan met mooi weer en even een spelletje op de iBook te doen. kan niet. hoe je ook gaat zitten.

was dus een droombeeld van me he... onder een palmboompje op je iBook aan het werk..... ik vreesde eerder voor kokosnoten....

geld voor ieder beelscherm, alleen een lekkere zomeravond na zonsondergang wil ik nog wel 's benutten om op het terras te iBooken.

Ach als je lekker buiten onder het zonnescherm (of parasol) gaat zitten is het prima te doen! Ik zit zo heel vaak lekker buiten te kantoren met mn powerbook! Enne....in de schaduw wordt je ook bruin hoor!

vanmiddag lag ik bijv op een dijk aan zee.... zonder parasolletje... daar wil ik het ook kunnen... moet ik dan echt achter de schapen aldaar gaan zitten?

Is er geen filtertje of zo te krijgen om dit tegen te gaan?

Ik had er van de zomer op vakantie ook aardig problemen mee.
Op een camping zonder schaduwplekken je iPhoto bibliothek bijwerken ging niet echt toppie.
En om nou met 29° in de tent te gaan zitten.

Bij een bezoekje aan de Apple winkel viel me op dat de helderheid van de PoBo's een stuk beter was dan de Ibook schermen. Zouden ze het expres (tweaken van de helderheid van een standaard scherm) zo doen om de potentiële laptop koper tot de aankoop van het duurdere model te bewegen of zouden de PoBo schermen echt van betere kwaliteit zijn?

Ik vrees dat er pas een oplossing op termijn is. O.a. Philips is bezig met een (oprolbaar) bio-LED scherm dat een veel hoger contrast heeft bij een lager energie verbruik. Dat kan wel in de volle zon afgelezen worden. Ik ben bang dat dit nog jaren weg is; tot die tijd maar een parasol meenemen of 's nachts werken ;-)

oplossing : gewoon een [url=http://www.hoodmanusa.com/Powerbook_Press.htm]zonnehoedje[/url] voor je iBook kopen ! 8)

kijk daar komen de links al binnen.... beetje darth vader... moet zelf ook wel iets dergelijks kunnen bouwen

onder een paraplu kan ook... :D .. al was t geen ideale situatie doordat t te hard waaide.. :x

[img:e3e829e163]http://forum.macosx.nl/album_pic.php?pic_id=5952[/img:e3e829e163]

Whahahaa.... erg comfy :bigsmile:

[quote:0b88468ffc="Grisolda"]Whahahaa.... erg comfy :bigsmile:[/quote:0b88468ffc]

Heerlijk voorover gebogen met je kromme rug in je tuinstoel…