Bulk dumps MIDI vanaf synths - welk programma (goedkoop)?

Hallo allemaal,

ik ben op zoek naar een goedkoop programma waarmee ik bulk dumps vanaf mijn synths en andersom in OS X. Ik wil namelijk eigenlijk back-ups kunnen maken van wat ik gemaakt heb op mijn instrumenten.

Oh en ik heb al Ableton Live voor OS X maar volgens mij kan het daar niet mee (kan er in ieder geval niets over vinden in de PDF handleiding die erbij zat).

Alvast bedankt!

Voor de mac zijn er bijna geen programmas die dit doen, hoewel ik denk dat sommige midi programmas dit kunnen ondersteunen. Er is er maar een die die ik echt goed ken en dat is Soundiver van Emagic. Maar die is verre van goedkoop en OSX versie is nog in een beta stadium. En het is iewat uitgebreider, Librarian en Editor.

i.pv. bulk dump nam ik vroeger altijd een sys-ex patch file op op een leeg midi spoor. Zo bevatte de song altijd de juiste patches voor al m'n synthesizers. Misschien geen oplossing maar wel een tip (hoop ik).

Nee ik wil liever gewoon alles in een keer back-uppen en dan er niet meer aan hoeven te denken, zo kan ik ook regelmatig het geheugen van de apparaten weer leeghalen voor een nieuw project.

dan is dit misschien wat ::

http://www.osxaudio.com/index.php?story=752

http://www.osxaudio.com/index.php?story=123

Heel erg bedankt! 8) Kan ik met deze tools ook die bulk dump files weer terug sturen, ik heb nog nooit een MIDI bulk dump gemaakt.