CAD software

Ik ben op zoek naar een eenvoudig tekenprogramma. Voor simpele technische tekeningen voor mijn pa die net nieuw is met de iMac. Heeft iemand enige tips?

bedankt,
Paul

Klinkt als [url=http://www.lemkesoft.de/en/cadintosh.htm]CADintosh[/url] Maar misschien is dat wel erg simpel.

Klik hier voor andere topics over CAD (gevonden met zoekfunctie).

ik gebruik zelf velum 2d voor het ontwerpen van alerlij dingen ligfiets motor onerdelen meubels etc het is eenvoudige software maar zit logisch in elkaar een demo http://www.vellum.nl/support/downloads/vellumpro/ ik heb de classic versie al jaren en loopt nooit vast en draait nu onder osx probeer de demo ik heb zelf een aantal andere cad programa's geprobeert maar vond ze veel te omslachtig vellum heeft een Drafting Assistant die probeert mee tedenken en hulp lijnen aangeeft probeer maar

Tweede keer dat ik versteld sta van een product van die firma, SketchUp is ook al van hen. Als ze nou een een soort combi-pakket daarvan zouden maken, dan wordt het voor mij misschien interressant om aan te schaffen.

[quote:43b2db914a="Elstar"]Tweede keer dat ik versteld sta van een product van die firma, SketchUp is ook al van hen. Als ze nou een een soort combi-pakket daarvan zouden maken, dan wordt het voor mij misschien interressant om aan te schaffen.[/quote:43b2db914a] Nee Sketchup is niet van Vellum, ze distribueren het in Nederland. Blijft een prachtig 3D tekenprogramma trouwens!