Camino raadsel

Op mijn laptop werkt Camino 0.8 (en 0.7) niet (Panther). Er verschijnt geen window. Ook open->new window doet het niet. Op mijn cube (ook Panther) werkt het prima. Camino er afgehaald (ook preferences) en opnieuw erop gezet. Raadselachtig....wat kan dat zijn?

Belangrijk is om naar de requirements te kijken: http://www.mozilla.org/products/camino/ Heb je over een oudere versie van Camino geinstalleerd of was het de eerste keer dat je Camino installeerde?

Probleem is dat er zoveel redenen zijn waarom iets niet werkt. Als je heel veel shareware, hacks, helpprogramaatjes e.d. hebt geinstalleerd dan kan een van die programmaatjes Camino in de weg zitten.

Werkt Firefox wel?

Ik heb camino 0.6 t/m 0.8 meegemaakt. Versie 0.7 heb ik eerst helemaal verwijderd voordat ik 0.8 er op heb gezet. Firefox heeft af en toe kuren. Met dezelfde instellingen en programma's draait alles normaal op de Cube en dus niet op mijn Powerbook. Ik gebruik bijna geen shareware of hacks etc.en het probleem deed zich plotseling voor. Ik heb geen stoute dingen gedaan net voordat Camino er mee stopte.

Dan ben ik bang dat je te leiden hebt onder het verschijnsel 'technology preview'; software die niet op alle configuraties zonder problemen draait.

Je kan proberen om te zoeken op het supportforum van Camino: http://forums.mozillazine.org/viewforum.php?f=12

Je kunt ook even Console (hulpprogramma) mee laten kijken wat er gebeurt als je Camino opstart of een nieuw venster proibeert te openen. Wellicht dat daar een hint te zien is voor het probleem dat zich voordoet...

Je moet het maar weten en nu weet ik het! Inderdaad, een snelle browser, [url=http://www.geenstijl.nl]geenstijl[/url] en [url=http://www.ns.nl]ns[/url] werken erop.