Candice font ook gratis?

Voor een projectje heb ik het Candice-font nodig (vooral bekend van Pimp my car). Nou hoorde ik dat er een gratis versie van bestaat (deze zou dan weer Bananasplit heten), maar ik heb 'm nergens kunnen vinden. Weet iemand of er een gratis versie van Candice bestaat of heeft iemand 'm? Ik ben niet te beroerd om te betalen voor een font, maar als er een gratis versie van is...

http://www.google.com/search?q=banana+split+font

1e link…

[url]http://dafont.com/[/url] daar al eens op gezocht?

Als je hier even wil klikken;

http://www.goldenweb.it/software/fonts/download_file/d2/True_Type_Fonts/c/c/file2/Candice.ttf/default.html

Helemaal gratis…!!

edit: ctrl+klikken -> Download link to Disk

Potverdikkeme :x Het zal wel door de warmte komen... :roll:

Excuses voor mijn niet-oplettendheid…

En bedankt voor de reacties…

achja, die hitte.. :o

Even googlen biedt soms ook een uitkomst :wink:

Hier zijn er nog een aantal... hoef je niet verder te zoeken :wink:

Gratis Fonts

Enjoy

Da's een goede. Bedankt! (overigens wel een beetje traag wat betreft zoeken)

Als ik Candice.ttf wil importeren met fond-book dan krijg ik de uitdrukkelijke melding dat het bestand beschadigd is en voor problemen kan zorgen, is dit normaal?, moet ik hiervoor argwanend zijn?

Ik kreeg 't ook net. Ik heb die Bananasplit gebruikt...

Jemig, zit het hele forum door te spitten om dit topic te zoeken, heeft de auteur de titel van het programma vernaggeld! Ik zag vanmiddag op het werk dit topic voorbij vliegen en wilde nu thuis dus dit topic terugzoeken. Het is dus PIMP MY RIDE! En iedereen maar klagen dat die zoekfunctie zo slecht werkt :P [img:5781d0e7fb]http://www.westcoast2k.net/images/pimp_my_ride_dvd.jpg[/img:5781d0e7fb] Candice en Banana Split zijn echt volledig identiek volgens mij. Switchen tussen de twee verandert alleen iets in de hoogte t.o.v. de basislijn. Verder helemaal niks. Geen trubbels met Candice trouwens.

Pimp my car, Pimp my ride, Pimp my room, Pimp my wife, het maakt allemaal niks uit... Beetje goud eraan hangen en klaar..

Sorry voor het misverstand… Kwam door de warmte van gisteren… Echt waar… :smiley: