Canon Camcorder

Hoi iedereen. Onlangs heb ik een canon camcorder mv 890 gekocht, nu wil ik de bestanden van op mijn camera importeren op mijn mac. In de handleiding staat er dat hier enkel quicktime voor nodig is.wanneer ik mijn camera aansluit op mijn mac, krijg ik totaal gen reactie.heeft er iemand een idee hoe ik dit kan oplossen. Alvast bedankt.

iMovie?

Joost

Zie ook [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=102958]Importeren JVC camcorder??[/url]: [i:926fa804b5]Let op [url=http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/24055]MPEG Streamclip[/url] en een MPEG~2 plugin voor QuickTime. Als je die dingen hebt, dan moet je een heel eind komen bij het omzetten van je videomateriaal naar een in iMovie bewerkbaar formaat.[/i:926fa804b5]

[quote:7dc2f41581="prilie"]wanneer ik mijn camera aansluit op mijn mac, krijg ik totaal gen reactie[/quote:7dc2f41581] Sluit je je camera wel aan met een FireWire kabel? Die worden meestal niet meegeleverd met de camera's, maar zijn wel noodzakelijk. Dus: eerst camera aansluiten via een FireWire kabel, dan in iMovie importeren. Dat moet lukken!