Case modding

Hey guys,

Vandaag is D-day voor mij. Ik ga mijn zij panelen van me G4 transparant maken. :d Jaaaaa… heb lang over na gedacht, deze 2, sites goed door genomen en heb 4 flessen nagel remover gekocht, panelen afgeschroeft en nu zitten ze onder gedompelt.

en het gaat goed… binnen kort meer

zo moeten ze worden:
[img:46e6763404]http://static.userland.com/images/colin/INTRO.jpg[/img:46e6763404]

En? Wordt je G4 al transparant? Het voordeel is natuurlijk als ie over een paar jaar afgeschreven is, kun je 'm gebruiken als aquaruim! Vet idee toch? én origineel!!! :P Succes ermee! :wink: [img:4b6014e877]http://www.rezervoir.com/media/aquarium/aquarium.jpg[/img:4b6014e877] :) :wink:

Ja het origineel maar ik zou het nooit doen. Ik vind mijn G4'tje zo zeker even mooi dat ik al da gepruts gemakkelijk kan laten.

Niets voor mij, maar als je dat graag hebt…doen!

Greetz

vraagt wel veel geduld en nauwkeurigheid. 1 paneel klaar 1 te gaan, een kind kan de was doen. de pics volgen binnenkort.

Ik ben nieuwsgierig; komt er dan ook zo een blauwe lamp in?

yip, ik heb al een [url=http://www.speeze.nl/products/acc.asp?ProdID=27]neon bar[/url] en een [url=http://www.speeze.nl/products/hdd.asp?ProdID=39]4 Blue Colors LED casefan[/url], het laatste komt i.p.v. die grote fan aan de zij kant van de kast en aangezien ik bij een cooler fabrikant werkt kost het niks :P

Nou het is mij gelukt om de panelen transparant te krijgen maar 4 flesjes nagel remover was niet genoeg. dus morgen een paar flesjes bij halen en dan alleen de hoekjes en naadtjes and i’m done.

Cool, ik ben heel benieuwd naar de foto's. 8)

wel coole ventilators!!

Ben nieuwsgierig!!

Een transparant basisstation ziet er ook mooi uit.

Nog steeds wachtend op een foto van het resultaat...

Even dit draadje schoppen want ik heb hier iets erg grappigs. Ik moet er wel bij waarschuwen dat het hier gaat om een Windhoos........... maar de case is op zijn zachts gezegd [url=http://sae.cside.com/sae/kat/pc/ern005/ekana.htm]interessant[/url].