CD branden in iTunes

Als ik een CD wil branden in iTunes moet ik dan kijken naar totale tijd of naar de MB? ik probeer een 700MB (80 min) te branden en heb 17 liedjes en slechts 92,4MB maar 1:20:48 totale tijd :s moet ik nu songs verwijdere zodat ik 80Min heb of toevoegen tot ik 700 mb heb?

Volgens mij is die 92 mB de grootte wanneer je brand als MP3. Dus bij de voorkeuren instellen dat je wilt branden als AIFF (Audio CD) en dan zie je volgens mij wel het juiste aantal mB. En qua tijd moet je gewoon evt. de tussenpauze weglaten, dan zou je het ook weleens kunnen halen. Is ook te vinden bij de voorkeuren. Succes

Je kijkt naar het aantal MB. Bij een cd van 700 MB kan je 700 MB branden. Zo simpel is dat. iTunes verwittigt trouwens als je cd te klein is voor hetgeen je erop wil branden. Btw, 92 MB is inderdaad erg weinig als het om AIF gaat.

Het antwoord van dimelot is juist. De opgave van MB's slaat op de ruimte die het op je harde schijf inneemt. Als je dus geen mp3 brandt, maar audio-formaat (om op iedere cd-speler te kunnen draaien) dan kun je beter naar de tijd kijken.

Volgens mij moet je helemaal niet kijken naar de mb's maar gewoon naar de tijd. 1:20:48 zal er dus niet oppassen.

Overigens staat er bij mij niet de aif tijd onder als ik in de voorkeuren hem op ‘audio cd’ zet. Zou ook wel sterk zijn, want dan moet iTunes gaan gokken.

Ik heb het gevonden gewoon voorkeuren=>audio cd en dan een nieuwe slimme afspeellijst en beperk tot minuten 80 min en iTunes zoekt zelf hoeveel er in passen :D

[quote:9d668a80a8="lucasraggers"]Volgens mij moet je helemaal niet kijken naar de mb's maar gewoon naar de tijd. [/quote:9d668a80a8] Je zegt eigenlijk hetzelfde als ik, maar de mb's zijn wel van belang als je een mp3-cd wilt branden, want dan zegt de tijd weer helemaal niks over wat er op de cd-r past.