cd label bedrukking

Ik wil graag onze cd's bedrukken met logo en invuldeel voor het versturen naar onze klanten. Heeft iemand ervaring met een goed systeem?

canon inktjet PIXMA ip5200 printer met DVD/CD lade en software (mac)

Het gaat prima met de Canon, maar koop wel bedrukbare CD's

Ben erg benieuwd of er alternatieven bestaan naast het zelf op stickers printen. Lijkt mij erg omslachtig als je veel cd'tjes de deur uit doet. Maar net te weinig om het te laten drukken.

gewoon n prijsopgave doen bij een bedrijf die dr in gespecialiseert is. Als je alles afweegt, inktverbruik enz. kan het volgens mij al snel uit om het extern te doen

[quote:1f79c40d8f="fozzy"]gewoon n prijsopgave doen bij een bedrijf die dr in gespecialiseert is. Als je alles afweegt, inktverbruik enz. kan het volgens mij al snel uit om het extern te doen[/quote:1f79c40d8f]

Zijn er ook een zegmaar kleine oplossingen voor thuisgebruik, zodat je ze wel proffesioneel zelf kan bedrukken?

Gr.

tja, dan moet je dus misschien denken aan "Bedrukbare" cd's..en een goeie printer, zoals EpsonR300, die heb ik ook, kost alleen wel wat om de inktsets te vervangen, of je moet ze navullen.

En er zijn natuurlijk leveranciers die voorgesneden stickervellen verkopen zoals Zweckform. Of andere, via de vakhandel/kantoorhandel/internet verkrijgbare vellen. Maar dan moet je n vaste hand hebben met plakken, of een gevalletje kopen om de cd overheen te schuiven en dan het label er langs te geleiden en op de CD te plakken.

Dit laatste is denk ik wel goedkoper omdat je dat op elke cd kan plakken.

Hhieronder 2 linken, kan je zien wat ik bedoel met een centreerhulp.

http://discountoffice.nl/shop/p/d/zweckform-laser-cd-etiket-117mm-25/
http://www.easy-disc.nl/product_info.php?ID=8

Ik print altijd met m'n Canon i865 zonder problemen en razendsnel.

Ik heb 2 jaar de i865 gebruikt om de cd's dvd's te bedrukken en sinds kort 5200R . Beide naar volle te vredenheid.

CD/DVD's beprinten met inkjet printer is een zeer goede optie voor kleine oplagen. Doe het al jaren. Zijn eventueel met een speciale spray nog na te sprayen voor betere houdbaarheid, bescherming en glans.

Een tip: Neem in godesnaam een CANON en GEEN EPSON!

Ik heb 3 Epson R200’s gehad, die alle 3 meermaals gerepareerd/vervangen moesten worden vanwege slechte doorvoer van de CD-trede.

Momenteel een Canon MP600, Pixma iP4200 en Pixma iP4300 staan, en die gaan veel sneller dan de Epson’s en het hele CD-systeem is veel meer solide.

Nog een tip: Als je een voorstander van goedkope inkt bent, moet je even achter een iP4200 ofzo aan, die 4300 en hoger hebben allemaal chipped-ink cartridges! Als je ook foto’s e.d. op fotopapier gaat printen, zijn echte cartridges natuurlijk stukken betrouwbaarder, maar op CD/DVD’s maakt het allemaal niet zo veel uit in mijn ogen… en kan je een hoop geld schelen.

en waar kun je die sprays kopen? :evil: