CD The Blue Van gezocht

Hoi,

Ik zoek een cd! Nou is dit topic niet bedoeld om 'm van iemand van jullie over te kopen maar ik wil hem gewoon in de winkel/website kopen! (Maar mocht iemand 'm hebben PB me maar :stuck_out_tongue: )
Nu het probleem, ik kan 'm nergens vinden! Ik heb verschillende sites afgezocht, incl. eBay.

Nu ken ik niet alle cd sites uit mijn hoofd dus misschien kan iemand mij helpen!
Het gaat om de cd Man Up van The Blue Van. De cd is uitgegeven in 2008.

[img:d9cf5eea79]http://www.metrospirit.com/Image/20_30/blue_van_man_up.jpg[/img:d9cf5eea79]

Had ik 'm nou maar gewoon bij dat concert gekocht… :frowning:

Simpel te downloaden in de iTunes Store.

Ja, dat weet ik. Maar ik wil 'm niet als download hebben, want als een paar bestandjes heb ik 'm nu ook al in mijn iTunes staan.. Ik zou graag het origineel willen :)

Met een [url=http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewArtist?id=43403170]linkje erbij[/url]...

Ja ja, I know maar ik wil incl. boekje en hoesje :D

iTunes store en de boekjes en hoesjes google je maar!

Oke ontopic

http://plato.nl/plato/index.php
Hier kan je ook CD’s op aanvraag bestellen, misschien bof je.

Loop een platenzaak binnen en vraag "Kan ik hier ook Man Up van The Blue Van bestellen"...

Ik heb zojuist even een berichtjes gestuurd naar iemand die bij de Plato in Enschede werkt, dat ik daar niet eerder aan gedacht heb. Hopelijk kan het daar :) En anders in de zomer maar ergens zoeken in Scandinavië, aangezien ze uit Denemarken komen.

[quote:82c8f54dfe=".Robin"]Loop een platenzaak binnen en vraag "Kan ik hier ook Man Up van The Blue Van bestellen"...[/quote:82c8f54dfe]

Ja en tegen de tijd dat er eentje ‘ja’ zegt ben je 10 winkels verder. Platenzaken hebben zó weinig.

onzin, toen ik een cd nodig had heb ik die gevraagd of ze die wouden bestellen.. doen ze gewoon hoor..

Sowieso moet ik voor een goede platenzaak naar een grote stad.. Hier in de buurt hebben we 1 Free Record Shop en 2 Music Stores. Ook niet echt iets om over naar huis te schrijven.

Ik ben zelf ook niet echt onder de indruk van de gemiddelde CD zaak in Nederland. Ze lijken meer en meer op derdehands kledingzaken met onaantrekkelijke grabbelbakken bij de ingang, op de achtergrond harde hip-hop herrie die maar door 0,2% van de bevolking mooi wordt gevonden en vaak maar één of hooguit twee verveelde kauwgom kauwende verkopers achter de toonbank. Vind je het gek dat iedereen massaal naar de P2P rent.

Ooit zocht ik een CD van Jennifer Warnes voor mijn moedertje. Je had die blikken moeten zien; hoe had ik het ooit in mijn hoofd kunnen halen om een CD van uitgerekend Jennifer te willen bestellen! Als de naam uit meer dan 5 letters bestaat (2Pac, 10Cents of hoe heet dat uitschot tegenwoordig), is het voor hun niet meer interessant.