.cdi image file branden

Ik heb hier een image file met .cdi extensie. Blijkbaar is die gemaakt met een pakketje, ik denk Windows, dat Disc Juggler heet. Weet iemand hoe ik die file op een Mac kan openen of op een DVD kan branden?

Die kan je branden doen met Toast.

Ik heb Toast Titanium en net even bekeken, weet je misschien welke optie je dan moet kiezen? Ik neem aan Data en dan...: Mac Only/Mac+PC/DVD-Rom of ISO9660?

Thanks!

Als je 'm universeel wil hebben moet je de ISO standaard nemen dacht ik.

Ik heb ISO gekozen en krijg nu deze melding als ik het bestand van 2,33 GB op een DVD wil branden 'CD-ROM XA or audiotracks can not be written to DVD'.

Any ideas?

Heb je wel aangegeven dat je een Image file wilt branden? Dan moet je bovenaan "copy" kiezen en niet "data", want dan zet 'ie het bestand an sich op een schijf, en dat is natuurlijk ook niet de bedoeling.

Je moet waarschijnlijk gewoon voor het tabblad COPY kiezen,

dan de schuiflade openen ( ronde knopje met driehoekje links bovenin )

Daar kiezen voor “Image file”,

En in het venster “Select” kiezen en de .cdi aanwijzen.

Ik heb nu via Copy gedaan, image file gekozen maar ik kan niet de .cdi file kiezen.... die blijft grijs.

probeer het programma dropDMG eens? dit zo mss uw .cdi naar .dmg kunnen converten

Het gratis brandprogramma LiquidCD kan cdi files aan. Hier is de [url=http://www.maconnect.ch/index.php?lang=en&page=liquidcd]link[/url]

LiquidCD geeft bij mij telkens aan dat hij de .cdi files niet kan openen :oops: Heeft iemand nog een oplossing misschien ?

Het oude CDRip werkt nog prima onder 10.5.5 ! http://dcemulation.org/?title=Mac_Tools Daar staat ook CDI Converter. Niet geprobeerd, want niet meer nodig :D