chatboxen

he boys and girls

Ik ben verslaafd aan het chatten op verschillende chatboxen , maar sinds ik een imac heb lukt me dit niet meer… ik kan geen mensen aanklikken om mee te gaan chatten en ik vind het echt zwaar irritant… heeft iemand dit probleem ook gehad en weet je hoe je dit kan verhelpen… please… ik ben erg benieuwd en n u al aan het trillen van het afkicken…

groetjes marc

Het ware mischien interessant,om er bij te zeggen welke over welke "chatboxen" het hier gaat en over welk programma je gebruikt.

Ik denk dat die chatbozen gebruik maken van scripts die alleen op Microsoft Internet Explorer op windows werken. Je kan nog proberen om Internet Explorer voor Mac te installeren en te kijken of het dan wel werkt:

http://www.microsoft.com/mac/products/internetexplorer/internetexplorer.aspx?pid=internetexplorer

Je kan ook [url=http://colloquy.info/]Colloquy[/url] gebruiken. dan moet je wel de server en chatroom-naam weten ;) (wat meestal in het begin van zo'n webchat staat )

Lijkt mij typisch een vraag voor het Forum-gedeelte over internet en netwerken, heeft namelijk weinig met het OS te maken, maar meer met MSIE/Safari//Opera e.d.