Cinema Display uit de USA

Als ik nu een Cinema Display in amrika koop dan krijg ik daar een amrikaanse stekker bij.

Weet iemand waar ik euro stekkers kan kopen voor die Cinema Display adapters?

Alvast bedankt

Electrical requirements

* Input voltage: 100-240 VAC 50-60Hz 

Dat staat er bij de specs,…dus als je naar een electronica winkel gaat hebben ze daar ‘oversteek’ stekkers…maar je kunt m ook gewoon afknippen en er een euro stekker aan schroeven.

Ik zou me daar i.d.d. niet zo druk om maken. Alleen de stekker is anders.

Bij 'Blokker' wereld-stekerset (incl.de Amerikaanse) voor een paar Euro. (Bij andere zaken soms wel € 20) Gekocht i.v.m.oplaadapparaten uit de V.S.

hoe neem je dat scherm mee, en waarom in usa. ?

[quote:6411fb63ea="Mr Van"]hoe neem je dat scherm mee, en waarom in usa. ?[/quote:6411fb63ea] Daar zijn ze goedkoper.

Als je de invoertaxen kan ontduiken wel ja. Met btw en aanverwanten er hier terug bij opgeteld is er maar heel weinig verschil meer.

Ik meen dat als je iets als een cadeau kan aanmerken dat je dan geen last hebt van invoertaxen en dergelijke. Moet dat wel lukken natuurlijk, zal niet zo makkelijk zijn.

[quote:5f39d339d9="mrjellow"]Ik meen dat als je iets als een cadeau kan aanmerken dat je dan geen last hebt van invoertaxen en dergelijke. Moet dat wel lukken natuurlijk, zal niet zo makkelijk zijn.[/quote:5f39d339d9]

Amerika is niet zo soepel bij de grens, alles wat je meeneemt word gecontroleerd maar ik weet niet wat ze doen als je met een cinema display door dat poortje loopt :stuck_out_tongue: hahahha.

Grote rode strik rond?

Wat een mieren**kerij rond de prijs. Al dat gezeik met de douane, je scherm ergens in het vliegtuig gedumpt en niet te vergeten je ticket :? :o

Nou, ik heb een oom in amerika en ik mag zijn 23" scherm hebben. Hij stuurt hem gewoon op en we zien wel wat er gebeurd.

Ik neem aan dat ze niet alle pakketen gaan open maken. Of wel?

[quote:c2180b066d="PietjePuk"]Als je de invoertaxen kan ontduiken wel ja. Met btw en aanverwanten er hier terug bij opgeteld is er maar heel weinig verschil meer.[/quote:c2180b066d]

Inderdaad, ik heb het idee dat je dan ongeveer net zo veel/weinig kwijt bent als bij MailaMac bijvoorbeeld.

[quote:b63e509ee2="Quad"]Nou, ik heb een oom in amerika en ik mag zijn 23" scherm hebben. Hij stuurt hem gewoon op en we zien wel wat er gebeurd.

Ik neem aan dat ze niet alle pakketen gaan open maken. Of wel?[/quote:b63e509ee2]
Nee, scannen voor drugs en mensen en dieren enzo, al is dat tweede nogal onwaarschijnlijk als je de groote van 23" bekijkt :). Tenzij dat ze iets zien dat hun niet aanstaat, zij maar zeker dat ze het open maken hoor (al voorgehad in amerika, koffer naar de klote…), en als ze denken dat het bom is blazen ze het met plezier op. Maar ik denk niet dat het zo ver zal lopen hoor :slight_smile:

[quote:38a05e0295="J.?"][quote:38a05e0295="Quad"]Nou, ik heb een oom in amerika en ik mag zijn 23" scherm hebben. Hij stuurt hem gewoon op en we zien wel wat er gebeurd.

Ik neem aan dat ze niet alle pakketen gaan open maken. Of wel?[/quote:38a05e0295]
Nee, scannen voor drugs en mensen en dieren enzo, al is dat tweede nogal onwaarschijnlijk als je de groote van 23" bekijkt :). Tenzij dat ze iets zien dat hun niet aanstaat, zij maar zeker dat ze het open maken hoor (al voorgehad in amerika, koffer naar de klote…), en als ze denken dat het bom is blazen ze het met plezier op. Maar ik denk niet dat het zo ver zal lopen hoor :)[/quote:38a05e0295]

Wha, je hebt ook kleine mensen! (als je dat bedoeld tenminste)

Ik ga ervan uit dat ze het pakket enkel scannen en dat ze niet moeilijk doen om een beeldscherm.

Of heeft iemand hier andere ervaringen mee? Dan hoor ik het graag.

Trouwens hoe kun je balasting heffen op een 2de hands product? Wordt hij dan getaxeerd ofzo?