co-developers gezocht [OOP/PHP/MySQL/CMS]

Ik heb de afgelopen 2.5 jaar aan een eigen php framework gewerkt dat inzetbaar is voor de meest uiteenlopende web applicatie taken. Het is compleet object georiënteerd op basis van PHP/MySQL/PEAR; momenteel draait er o.a. een universeel CMS op. Een support-ticket systeem is momenteel in ontwikkeling.

Aangezien ik er nu al geruime tijd mee bezig ben (inmiddels 380 classes, 2800 methods) lijkt het moment aangebroken om eens uit te kijken naar eventuele co-developers. Ik ben nog niet van plan open-source te gaan, maar uiteraard zijn er verschillende manieren waarop er samengewerkt kan worden.

Dus, als je een echte kei in OOP PHP en MySQL bent, termen als MVC je niet vreemd in de oren klinken, en je geïnteresseerd bent in een vernieuwend en webstandards gebaseerd project, laat dan een PM achter!

Hier nog wat screenshots van het CMS: http://www.atelierfabien.be/screenshots.html

En wat sites die er inmiddels mee gerealiseerd zijn:
http://www.mauricementjens.com
http://www.bertjanssenfotografie.nl
http://www.het-zuiden.info
http://www.sarclee.nl
http://www.spauwen-assurantien.nl

Mooi gedaan. Ik ben vroeger al eens een paar keer op unik.be geweest. Ik ben daarop terechtgekomen omdat ik het domein unik.be wou registreren maar helaas al bezet was :)

Het ziet er zeer mooi uit.

ik zou best willen helpen maar ik ben nog niet zo ver met alles als jij bent. en ik heb tot de zomer vakantie al teveel om te doen dus sorry...

@fab groeten aan Maurice