Connectix Virtual Game Station

Ik ben bezig om Playstation games te kunnen spelen op mijn LCD iMac. Ik heb hier en daar gelezen dat Connectix Virtual Game Station hier een perfect programma voor moet zijn. Echter welke download link ik ook aanklik, CVGS wordt niet gedownload. Nu is er ook nog FlareStorm, een mooi programma, je moet eerst een PSX bios downloaden en kiezen, en dat is het. Als ik een Playstation spel in mijn DVD speler doe, kan ik deze niet starten. Is er iemand die hier ervaring mee heeft en mij kan vertellen wat ik verkeerd doe?

Onder OS 9 had ik nooit problemen met VGS, maar met dat andere programmatje waar je het over hebt heb ik geen ervaring, heb je een url?

Sony en Connectix hebben enkele jaren geleden een partijtje armworstelen uitgevochten. Connectix koos eieren voor zij geld en heeft Virtual Game Station voor een aardige stuiver aan Sony verkocht. Sony heeft het programma nadien vakkundig de nek omgedraaid. Conclusie? Virtual Game Station requiscat in pacem.

VGS is niet gratis, misschien is dat de rede dat je hem niet kan downloaden?

Adriaan

[url=http://www.cronos.ne.jp/~y2510/cgi/generator/autoGen.cgi?/software/flarestorm&lang=en]http://www.cronos.ne.jp/~y2510....lang=en[/url]

Kijk maar 's op deze pagina voor FlareStorm.

Volgens mij gaat VGS alleen onder Os 9 kheb het daar draaien en gaat goed al een paar jaar volgens mij, samen met mijn Macally Ishock II het is percies ofdat je op een gewone PS speelt. Van dat ander programma had ik nog nooit gehoord.

joe

[quote:post_uid0="Guest"]Volgens mij gaat VGS alleen onder Os 9 kheb het daar draaien en gaat goed al een paar jaar volgens mij, samen met mijn Macally Ishock II het is percies ofdat je op een gewone PS speelt. Van dat ander programma had ik nog nooit gehoord.

joe[/quote:post_uid0]
Kwas vergeten in te loggen dus.

Ik heb CVGS ondertussen ook aan de praat gekregen onder os9. Nu ik de smaak te pakken heb ben ik op zoek naar een emulator voor Dreamcast en PlayStation 2. Als iemand iets weet houdt ik me aanbevolen.

Voor de playstation 2 is er BluePS2 kheb het wel nog niet kunnen testen omdat ik gaan playstation 2 spelletjes heb, BluePS2 is te vinden op hotline of zoek via tracker-tracker. voor een emulator voor dreamcast heb ik ergens ook al wel gezien maar ik herinnner mij de naam niet meer.

joe

Hoi,

Ik heb CVGS, maar zou graag onder OSX Flarestorm uitproberen.
Mijn vraag is: hoe kom ik aan een PSX Bios?

vast bedankt

gewoon via google zoeken naar 'psx bios rom'. Ik heb het geprobeerd en hij start wel op met het Playstation startscherm maar dat was het dus, verder gebeurd er nix. Ik heb diverse PS spellen die inmiddels draaien op CVGS maar Flarestorm snapt er niet veel van, of ik snap het niet.

De bios bestandsnaam is: SCPH(getal).bin
op de plaats van het getal staat een nummer als: 7502

Als het je lukt, laat het me dan even weten!

kijk anders ff op deze site http://www.insidemacgames.com/news/comments.php?ArticleID=5236