Contactformulier + upload script

Zoals je leest, ben ik op zoek naar een contactformulier waar het volgende in moet staan:

- Naam
- Adres
- Postcode
- Plaats
- Telefoon
- E-mail
- Datum
- Tijd

- Upload foto

Ik heb al gegoogled maar kan geen bestaand script vinden. Wie heeft nog iets liggen wat hier op lijkt? Of iets gevonden op internet?

Alvast bedankt

Groet,
Remco

Haha kom op, ik neem aan dat je ook nog even in het Engels gegoogeld? Het hele internet staat er vol mee.

http://www.html-form-guide.com/email-form/php-email-form-attachment.html
http://www.hawkee.com/snippet/1273/
http://www.php-development.ru/php-scripts/contact-form.php
http://phpform.net/upload_form.php

@Thoomas, Tuurlijk heb ik in het engels gegoogeld. Alleen omdat ik zo slecht in coden ben en niet precies een formulier kon vinden wat aan al mijn eisen deed, vraag ik het hier nog even.

vraag het eens op www.phphulp.nl ik denk namelijk niet dat je hier iemand zo gek krijgt om dit voor jou te programmeren, plus de kans dat daar iemand nog iets voor je heeft liggen is vele malen groter.

[quote=Remcovanderveer url=http://www.onemorething.nl/community/topic/contactformulier-upload-script#post-2218891 time=1305469670]wat aan al mijn eisen deed[/quote]Maar dat is toch gewoon een kwestie van tekst aanpassen? Neem bijv. [url=http://phpform.net/upload_form.php]dit script[/url]. Het enige wat je hoeft te doen is bijv. "First name" en "Last name" vervangen door de tekst "Naam", "City" vervangen door "Plaats" etc. Daar hoef je geen codewonder voor te zijn.

En wat bedoel je met datum en tijd? De datum en tijd van versturen? Dat staat toch ook gewoon in de mail zelf, hoe laat de mail is verstuurd?
[img]/uploads/community/33f58ceaeaa2e99a8be180e3926f25f77079b73e_0.png[/img]

Gebruik je WordPress? Anders heb ik wel een goede plugin.