Contactpersonen extracten uit Mail

Ik zou graag al mijn contactpersonen extracten uit Mail

Ze staan allemaal (nog) niet in mijn adresboek.

Ik ga een clean install doen asap maar niet voordat alle contactpersonen zijn opgeslagen in een .txt bestand of een soortgelijk bestand.

Ik heb geen idee hoe dit moet. Ik heb al wat knopjes geprobeerd maar tot nu toe tevergeefs :wink:

1. Open Mail. 2. Ga in de Finderbar naar 'Venster'. 3. Onder venster klik je op 'Geadresseerdenoverzicht'. 4. Selecteer alle contacten in die lijst (cmd+a) 5. Klink rechtsonder op 'Aan Adresboek toevoegen'. 6. Klaar is Kees :) (7.) Je kunt ze nu nog bewerken met een foto enz. in Adresboek

Het grote nadeel is dat je dan ook iedereen krijgt waar je ooit weleens een mailtje van hebt gekregen, zoals mensen die je via Marktplaats of zo een keertje hebt benaderd. Om dat te voorkomen zou je dan eerst dat Geadresseerdenoverzicht moeten opschonen.

Inderdaad, heb ik ook gedacht, ik ging van mijn paneeltje uit, dat dan wél opgeschoond was. Maar gelijk heb je, als het niet is opgeschoond is het nogal een zooitje.

[quote:9e3f4bc41b="Hansi2124"]Het grote nadeel is dat je dan ook iedereen krijgt waar je ooit weleens een mailtje van hebt gekregen, zoals mensen die je via Marktplaats of zo een keertje hebt benaderd. Om dat te voorkomen zou je dan eerst dat Geadresseerdenoverzicht moeten opschonen.[/quote:9e3f4bc41b]

Die mensen wil ik juist extracten :wink:

Wel, dan selecteer je gewoon die mensen en laatje die mensen dan toevoegen [: Ik denk zelfs als je cmd + a doet en er zit al een contact in, dat hij hem geen 2 keer toevoegt.