css probleem in safari..

Ik merk net pas dat mijn website (www.aerosoul.nl) de css niet pakt in Safari en shiira.. In firefox en de rest van de browsers word de css wel gepakt.

Iemand een idee?

Je broncode is niet echt zoals het moet (je opent bijvoorbeeld al twee keer de <html>). Zorg eerst dat je website gevalideerd wordt en je zal zien dat je probleem dan ook wel weg is.

klein mierenneuk bijzaakje, je hebt voor xhtml gekozen, dus al je images moeten een zogenoemde "alt" tag krijgen...

Verder moet je natuurlijk de tweede <html> weghalen
en in de css:
align:middle; is naar ik weet geen css term, wat je waarschijnlijk? bedoeld is vertical-align: middle;
verder heeft je form in je css geen height waarde. Verder gebruik je een if IE statement in je css, maar ik weet neit of dat correct is, aangezien css comments sowieso op deze manier moeten:
/comment/

ik hoop dat je er wat aan hebt

[quote:c618555f9b]klein mierenneuk bijzaakje, je hebt voor xhtml gekozen, dus al je images moeten een zogenoemde "alt" tag krijgen... [/quote:c618555f9b] kan ik die alt tag in de css zetten...? aangezien hij de alle plaatjes wel weergeeft die gewoon in de bron staan.. hij geeft alleen de plaatjes niet weer die in de css staan. Deze plaatjes zijn ook als achtergronden van divjes..

[quote:c618555f9b]Verder moet je natuurlijk de tweede <html> weghalen [/quote:c618555f9b]
done

[quote:c618555f9b]align:middle; is naar ik weet geen css term, wat je waarschijnlijk? bedoeld is vertical-align: middle; [/quote:c618555f9b]
done

[quote:c618555f9b]verder heeft je form in je css geen height waarde[/quote:c618555f9b]
dat heeft toch verder niks met de pagina in z’n geheel te maken?! en dat is express
omdat hij zowel de button als 't form dezelfde class gebruikt…

[quote:c618555f9b]erder gebruik je een if IE statement in je css, maar ik weet neit of dat correct is, aangezien css comments sowieso op deze manier moeten:
/comment/ [/quote:c618555f9b]
gejat van 'n website… en 't werkt in alle browsers… verder zou dat volgens ook niks met de hele layout te maken moeten hebben. Als ik dit er niet in doe dan fucked de pagina in IE en anders in andere browsers…

[quote:e65da46327="aerosoul"]kan ik die alt tag in de css zetten...?[/quote:e65da46327] Nee, dat is een (X)HTML-aangelegenheid. Het alt-attribuut is verplicht voor alle <img>-tags, en hoor je te gebruiken om een kort tekstueel alternatief voor het plaatje te geven. Gebruik je bijvoorbeeld een plaatje om de naam van je site bovenaan de pagina te zetten, dan zet je in de alt ook die naam — dit zodat browsers die geen plaatjes kunnen laten zien, wel aan kunnen geven wat er hoort te staan.

[quote:e65da46327=“aerosoul”]hij geeft alleen de plaatjes niet weer die in de css staan.[/quote:e65da46327]
Misschien als je aanhalingstekens rondom de bestandsnaam zet? Zo dus:

[code:1:e65da46327]background:url("images/formback.jpg")[/code:1:e65da46327]

volgens mij zijn die aanhalingstekens niet nodig.. http://www.w3schools.com/css/pr_background-image.asp

[code:1:8aa37f2887]background:url(images/formback.jpg) #FF9900;[/code:1:8aa37f2887]

moet zijn:

[code:1:8aa37f2887]background: #f90 url(images/formback.jpg) no-repeat;[/code:1:8aa37f2887]

Bij voorbeeld. In ieder geval eerst de achtergrond-kleur, dan de locatie van het plaatje. (De kleur afkorten hoeft natuurlijk niet).

:x:x:x:x:x

[code:1:7b14141b7f]<table> in <table> in <table> in <table> in <table> in <table>[/code:1:7b14141b7f]

waar halen mensen die ideeen vandaan? :cry: