CSS probleempje

Iemand die de volgende CSS-bestanden eens wil inkijken aub?

Zie hier:“http://users.telenet.be/amvbrecht/

Het probleem is dat de “links” aan de rechterkant niet volledig zwart worden bij mouse_over. (“http://users.telenet.be/amvbrecht/horizontale_navigatie.html”)

Alvast bedankt
:wink:

Aangezien het alleen gebeurt als er geen dropmenu verschijnt denk ik dat in de code van het dropmenu het bovenliggende effect vertoond. Probeer een en de anderen een dropmen met 0 entry's te geven?

als je de li:hover weg haalt, werkt het dan beter?

@hansonline: Wanneer ik de li:hover weghaal wordt geen enkel van de "links" nog zwart (alleen de "links" die uitgeklapt zijn...)

li:hover werkt momenteel niet in IE van Microsoft. Hiervoor is echter een Javascript scriptje te vinden op alistapart om dit wel te laten functioneren.

Over het niet volledig zwart worden, hier heb ik momenteel geen oplossing voor. Ik zal er morgen wel even een frisse blik op werpen.

Nog wat zitten zoeken en uitproberen maar geraak er niet uit :( Voor wie nog zin heeft: Ga eens langzaam over de rechtse "links" en zie wat er gebeurt. Het wordt nu wel volledig zwart maar pas wanneer je over de tekst schuift met de muis...

http://users.telenet.be/amvbrecht/horizontale_navigatie.html

Hoe maak ik dat deze onmiddellijk volledig zwart worden?

PS: Bestanden staan nog steeds hier:

http://users.telenet.be/amvbrecht/”[/url]

je moet voor de uitklapmenu's of het hoofdmenu een andere class geven met de juiste instellingen. nu nemen de laatste twee navigatie linken de de witte blok style van de uitklapmenu's over en zit er door de display bloc property een witte achtergrond om de link heen.

Dankuwel

Zal het zo eens proberen