CSS-raadsel: stylesheet staat ineens "uit als site online is

Ik heb een heel vreemd probleem:

Ik heb een site gemaakt in xhtml/css voor een klant. Als ik hem bij mijn eigen provider upload doet ie het helemaal perfect. Zie hier.
Als ik hem vervolgens upload naar de server van de klant, bij kpn, zie ik ineens de site zonder stylesheet (behalve in Safari, IE en Opera, daar gaat het goed). Maar in Netscape, Mozilla en Firefox staat de stylesheet dan ineens uit. Zogezegd, niet als de site op mijn server staat!! Heeft iemand een idee want dit is toch wel heel erg raar, of niet?

Ik kan de logica tenminste niet ontdekken…

Volgens mij is dit de manier om een stylesheet aan te wijzen. [code:1:061467dc48] <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.website.com/stylesheet.css" />[/code:1:061467dc48]

De uwe is toch behoorlijk anders.

[code:1:061467dc48]<style type=“text/css” media=“all”>
@import url(css/clearwood.css);
</style>[/code:1:061467dc48]
Ik vermoed dat het iets is met relatieve urls. Probeer “css/clearwood.css” eens te vervangen door de complete url, incl http://

Er zijn 2 manieren om naar stylesheets te verwijzen en de manier die ik gebruik wordt juist vaak aanbevolen....

Maar ik zal het in iedergeval eens uitproberen. Al kan dat het eigenlijk niet zijn omdat ie het op mijn server wel doet.

10 seconden later// maakt niets uit, nog steeds geen stylesheet te bekennen als ik de file geupload heb. O ja, lokaal doet alles het ook goed.

Ik heb ook nog even de CSS gecheckt en die is ook helemaal ok.

Kan het zijn dat bijvoorbeeld de KPN vreemde dingen doet met een site???

Heb je het ook al eens met een absoluut pad geprobeerd? Of tot nu toe alleen met relatieve paden?

Heb ik net ook geprobeerd, maakte geen verschil.

edit/// nog even, dit probleem is nieuw. De klant zat eerst bij een andere provider en toen was er niets aan de hand. Sinds de recentelijke stap overstap naar KPN doemd dit probleem ineens op. Vandaar dat ik niets anders kan bedenken dan dat het daar aan ligt.

Linkje naar de site bij de klant misschien? Niet toevallig het css bestand qua eigenaar bij een rare groep ingedeeld zodat de server er in het tweede geval niks mee wil doen?

Ik heb net de permissions van de folders waar de css bestanden en de images inzitten op de server, op chmod 755 gezet, deze stonden op nul... Nu krijg ik in iedergeval ineens images in beeld (het logo). Maar de rest nog niet. Maar daar lijkt het dus inderdaad aan te liggen! Ik ga even verder kijken maar alle suggesties zijn natuurlijk welkom!

Geef even de URL waar ie het niet doet, als je wilt.

Ik weet niet wat er gebeurd is maar nu krijg ik ineens een hele foutmelding als ik naar de site wil gaan!!

Tja... 500. Da's een serverside error. Zegt helaas weinig, behave dan dat er op de server iets mis ging.

Klein beginnen zou ik zeggen. Eerst een statisch html-bestandje plaatsen. Kijken of dat werkt en dan van daaruit verder.

Het Activiteiten-overzicht in Safari laat je trouwens goed zien welke onderdelen er precies opgehaald worden en welke fouten daarbij optreden.

Maar het stomme is dat ie het in Safari wel deed, daar haalde ie gewoon keurig de site op.

En die server side error, kan ik daar iets mee of moet ik morgen bij de provider zijn? Of moet ik dus gewoon alle files eraf halen?

Dat hangt ervan af. Het kan natuurlijk iets te maken hebben met wat je zelf gedaan hebt. Je zou eens kunnen proberen of het helpt om de rechten op de bestanden weer te zetten zoals ze waren. Ik vind het eerlijk gezegd niet heel erg waarschijnlijk dat een hoster een en ander zo organiseert dat de klanten zelf eerst met chmod in de weer moeten voor hun site zichtbaar wordt.

Kijk ook even of de .css file met goede headers verstuurd/opgehaald wordt. Content-type moet "text/css" zijn, anders slikken de meeste browsers het niet.

Staat er ook niks geks in je error_log of access_log van Apache? De meeste errors zijn namelijk wel te achterhalen uit die 2 bestanden..

In de meeste controlpanels kun je ze wel bekijken… :slight_smile: