Cyrillische (?) Google

Sinds vanochtend krijg ik als ik vanuit Safari iets met behulp van Google wil opzoeken, Google in een schrift dat op Cyrillisch lijkt. Ik kreeg tot nu toe altijd braaf een site in het Nederlands. Oorzaak? En hoe kom ik eraf?

[img:7c431e246f]http://homepage.mac.com/mcician/google.tiff[/img:7c431e246f]

zoiets ?

Inderdaad.

dat is google.ru

moet je effe veranderen naar google.nl

Bij mij staat dat search venstertje in safari op google.com, ik had dat graag verandert naar google.be, maar vind niet hoe ik dat moet doen. grrrrr :x weet iemand raad?

met [url=http://www.pozytron.com/?acidsearch]acidsearch[/url] kun je zoekmachines toevoegen aan safari-zoekvenster. dus ook de macosx.nl zoekfunctie , google afbeeldingen .... :wink:

Bedankt donnnow, zal dat sebiet eens testen :)

Het kan ook zijn dat iemand grappig is geweest en de Google voorkeuren voor je heeft veranderd. Ik denk dat je weer de standaard instellingen krijgt als je je Google cookie weggooit (in Safari Preferences, Security, Show Cookies).

kijk eens of j een helvetica.CE gebruikt, dat kan vaak een boosdoener zijn

Inderdaad Ferdinand dat was bij mij ook de veroorzaker van een vreemde taal in mijn google... Helvetica uitgeschakelt en het was meteen opgelost..

Ik heb alles wat jullie adviseerden, geprobeerd. Maar niets hielp. Toen heb ik Inquisitor maar opnieuw geïnstalleerd. En dat hielp wel. Toch bedankt.