dan maar zo: foto iPhone 6c

Als moderator in ruste, maar wel met toegang tot de OMT inbox, zie je nog wel eens wat voorbij komen, uit Vietnam :). Nu eens iets aardig maar de hoge heren van OMT met knikkende knieën toestemming vragen van meneer Elderman. Neen, op het request, en hoe. Hoezo onafhankelijke journalistiek. Afijn om een lang verhaal kort te houden. De eerste foto van de 6c, die ik zie tenminste, kan ook anders gaan heten, iig 4".

Gijs rulez!

Hoe kom je precies aan die foto als ik vragen mag? Of beter, hoe weten we dat dit echt een 6c is? :slight_smile:

Beter 6b als naam. Van 5colour naar 6boring.

Ja ja. :slight_smile: De gebruikelijke shit-foto. En geen bron?

Bovendien zie ik niet waar ik naar kijk. Wat is nieuw? Links of rechts? Of allebei.

Kortom: journalistiek bijzonder niet interessant.

De mensen die wat beter kijken zien aan het rechtertoestel dat die 4" is en rechthoekige volumeknoppen heeft zoals de 6 en 6S-toestelllen.

De 5S heeft ronde knoppen.

@SunKeeper: Het kan net zo goed een Chinese iPhone kloon zijn, want we weten allemaal dat de iPhone perfect nagenaakt kan worden.
Daarnaast zijn sommige mensen bijzonder goed in het maken van render, zodat het niet van echt te onderscheiden is.

Nu ik beter kijk zie ik dat de reflectie van het toestel waarmee de foto gemaakt is op de rechter iPhone kleiner is dan op de linker iPhone, terwijl de foto recht van boven genomen is. Dus het is waarschijnlijk weer een neppe foto waar een plaatje van een iPhone 6 verkleind is en erbij geplakt. Zij het een goed gelukte.

Ik zie graag een bron tegemoetkomen.

[quote=SunKeeper url=http://www.onemorething.nl/community/topic/dan-maar-zo-foto-iphone-6c/#post-2927519 time=1453448896]De mensen die wat beter kijken zien aan het rechtertoestel dat die 4" is…[/quote]Ja, zie ik direct. Ik dacht nog; echt wel precies 4 inch als ik het zo bekijk.

Tsjonge. :slight_smile:

Hier zie je de foto groter. Geen photoshop.

Nou, mooi hoor. :slight_smile:

Maar nog steeds geen bron, geen uitleg wat we hier zien, of ook maar iets wat wijst op dat wat we hier zien een nieuwe iPhone is.

@Lucas Raggers Hoe weet ik zeker dat het geen photoshop is? En hoe weet ik dat het geen render is? Die zijn namelijk niet van echt te onderscheiden. Ik zou graag de bron willen hebben om te bevestigen.

De bron maakt zich liever niet bekend verwacht ik, want als dat weer in China terecht komt krijgt diegene daar een mep voor zijn toeter omdat ie een foto heeft gelekt.

Ah nee joh. Het is veel interessanter om géén bron te noemen.
Want anders is binnen 33 seconden te weerleggen dat dit een nieuwswaardige foto is.

Het zijn ook altijd zonder uitzondering debielen die géén foto’s kunnen nemen, of foto’s nemen waarop geen moer is te zien.
Want ja, als je wél een goede foto neemt, val je wel heel hard door de mand.

https://www.youtube.com/watch?v=p8la5yjlPcs

Er stond een paar dagen geleden een filmpje van de 6c/e op YouTube, maar het is simpelweg onmogelijk om te verifiëren of het echt is.

Interessant. Mocht ik een nieuwe telefoon nodig hebben - ter vervanging van mijn 5S - kan ik voor een lagere prijs een 6C/E of over een paar jaar een 6S. Ik vind het nu namelijk nog te vroeg om een telefoon te nemen zonder AUX-ingang. Maar ik wil tegen die tijd wel vooruit op de 5S maar niet de hoofdprijs betalen.

En wat versta jij onder niet de hoofdprijs betalen?

Persoonlijk vind ik 300 - 400,- al veel geld voor een telefoon, ik ben niet iemand die continu met z’n telefoon bezig is en er allerlei belangrijke dingen in heeft staan - ik verbruikt ongeveer 200mb data per maand.
Nu heb ik een iPhone 5c en dat is een mega goed telefoontje voor het geen dat ik doe, oke er had iets meer opslag in mogen zitten maar qua specs voldoet deze telefoon heel erg goed. Alleen iets in mijn tenen zegt mij nu al dat deze nieuwe mogelijke iPhone 6c minimaal 500,- gaat kosten. Dat vind ik extreem veel geld voor een telefoon.

Ik hoop dan ook dat die slechte verkoopaantallen van iPhones afgelopen kwartaal zich doortrekt in 2016 of liever nog harder zullen dalen zodat ze bij Apple actie moeten ondernemen om weer meer iPhones te gaan verkopen. Als er 99,- afkan van zo’n mega hippe dure generatie dan kan er ook al 50,- af van dit soort instappers en voordat je het weet komen we in de buurt van wat ik wil betalen voor zo’n telefoon aan het einde van het jaar.

Ik heb die openingspost nu vijf keer gelezen maar ik snap het nog niet. Wat bedoel je daar in godsnaam mee?!

.

Als moderator in ruste, maar wel met toegang tot de OMT inbox, zie je nog wel eens wat voorbij komen. :). Nu eens iets aardigs uit Vietnam. Maar de hoge heren van OMT hebben eerst met knikkende knieën toestemming gevraagd aan meneer Elderman. Neen, was het antwoord op dit verzoek. Hoezo onafhankelijke journalistiek?! Afijn, om een lang verhaal kort te houden; de eerste foto van de 6C.

Wat ik dan wel weer frappant vind is dat ze de zelfde tafel/lamp hebben als de ‘‘uitgelekte’’ iPad 5(iPad Air) van 2013
Zie post: http://www.onemorething.nl/community/topic/ipad-5-in-t-wild/

Wat?

Anyway hier is iemand ons gewoon voor de gek aan het houden met het fenomeen diepte. Ik vermoed dat die iPhone 5 een centimeter hoger ligt dan die 6. Bij die 6 zie je aan de linker kant toch een soort van randje schaduw en bij die 5 is geen schaduw te zien.