data tegoed kopen

Hoi allemaal,

Even een vraag, ik ben een leek zeg ik er gelijk bij. ik sta in de zomermaanden op markten en braderieen door het hele land, en overnacht dan ook vaak door het hele land, nu wil ik een tablett aanschaffen om zo nu en dan even te internetten. nu is mijn vraag, ik heb een tablett, en mijn tegoed is op, kan ik dan overal een data opwaardeer kaart kopen, net zoals voor mijn prepaid telefoon bij de supermarkt of tankstations?

Ik wil dus geen abbonement, maar een los iets, want in de maanden dec t/m april gebruik dan de tablett toch niet, wie kan mij hier uitleg over geven, en waardeer je zoiets dan op net zoals bij een telefoon?

Hoor/lees graag van jullie.

groetjes

W en L

Tablett? Wa's da?

Google is your friend... even zoeken op ipad internet prepaid...

Bijvoorbeeld:

[url=http://www.vodafone.nl/shop/category/mobiel-internet/cat10670018/netbooks-met-abonnement/cat11740001/prepaid-op-je-tablet/cat41980002/?cmpid=00013_|prepaid_tablet_mb|ipad_prepaid_internet|%2Bipad%20%2Bprepaid%20%2Binternet]Vodafone[/url]
.
[url=http://www.kpn.com/prive/mobiel/mobielinternet/prepaid.htm?campaignid=ps599]KPN[/url]
.

En vele, vele andere...

oke het moet zijn een Tablet, maar de vraag is, kan die op waardeer kaarten overal kopen, net zoals voor de telefoon, op Google kom ik er niet achter, vandaar de vraag bij jullie

Kun je "tablet" specificeren? Hebben we het over een iPad?

Zo ja, heb je een iPad Wifi + 3G of iPad Wifi + Cellular, dan kun je er simkaartjes in doen en dan zou een kaartje bij de benzinepomp ook moeten werken.

Heb je geen iPad, dan is dit eigenlijk niet de juiste plek om dit te vragen. Heb je wel een iPad maar geen 3G/Cellular, vergeet het dan ook maar. Tenzij je met externe modules wilt werken.

ik ben voornemens om dit aan te schaffen.

http://www.tabletcenter.nl/product/177963/samsung-galaxy-tab-2-7-0-wifi-3g-titanium-silver.html

lees graag jullie mening

Juist ja... in dat geval kan ik jou niet verder helpen.

Dit is alsof je bij een Toyota dealer vraagt welke auto van Renault je het beste kan kopen... Zoals ik zei, kan ik je helaas niet verder mee helpen.

[mod name=Hansi2124 url=/profiel/hansi2124]Je bevindt je nu inderdaad op een Apple forum. Als het gaat om tablets, kan je hier advies krijgen over de iPad en de iPad mini met systeem iOS.
Andere tablets worden hier dus uiteraard niet besproken, zoals ook in de huisregels (onderaan elke pagina) staat:
[img]/uploads/community/7214aca0114061a1f366b5fc667e267e34d0e82b_0.png[/img]