De 5 meest belachelijk dure accessoires van Apple

Apple brengt natuurlijk regelmatig mooie apparaten op de markt. Soms slaat het merk echter wat door met de prijzen van accessoires.

Dit topic dient als reactie-hub voor bovenstaand artikel. Via dit topic kun je op het artikel reageren. Je reactie wordt ook automatisch onder het artikel op de website getoond.

Één poetsdoekje voor 25 euro … :sneezing_face: daar ben ik stil van. Wie haalt het in het hoofd om dat voor een poetsdoekje te vragen?? En even zo bijzonder…, wie betaald dat in godsnaam ?? En wie van die mensen durft daar openlijk voor uit te komen? :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Dat van die wieltjes voor een van de duurste computers die ze ooit gemaakt hebben vind ik minder problematisch. Hoewel ik me afvraag of het te rechtvaardigen is op basis van materiaal en productie kosten. Maar ja, als je 8 tot over de 60 duizend betaald voor een computer dan zal je er wellicht niet zon probleem mee hebben er een paar 100 euro voor neer te leggen.

Wat de één belachelijk vind is voor een ander wellicht normaal. Persoonlijk vind ik het 3e redactionele stuk over een poetsdoekje nogal belachelijk. Wat een geweldige nieuwsberichten op een hoog niveau worden er toch gemaakt.

Niemand verplicht je deze accessoires te kopen.
Als je ze niet wilt hebben laat je ze toch gewoon uit het boodschappenkarretje.

Ik vind het ook belachelijk dat mensen roken of overmatig geld uitgeven in de kroeg. Blijkbaar vinden deze mensen dat belangrijk en zo kan iemand dus ook blij worden van een poetsdoekje van 25 euro.

Laat lekker gaan het is de keuze van het individu.

Als ik bij mij naar de plaatselijke doe het zelfboer ga zo noem ik het maar eventjes. Dan betaal ik voor een zakje waar 7 van die Microvezel doekjes in zitten slechts 4 euro en die zijn in mijn ogen zeker niet slecht voor dat geld. Sorbo een bekend merk hier in vraagt al snel 3 a 4 voor zo een doekje en die zijn zeker niet beter of slechter.